ERA ROZPOCZĘTA
PO ZAŁOŻENIU KSIĘSTW, DOJDŹCIE DO KOALICJI (ZAKŁADKA POLITYKA)
NAZWA KOALICJI TO "ABS THIEVES"
Witam,
niejeden z Was zapewne słyszał o tej, wg. mnie najlepszej obecnie na internetowym rynku grze strategicznej, REDDRAGON.
Pozwolę sobie zacytować część artykułu o niej napisanego przez PCformat"
"Gra w świecie RedDragona polega na ciągłym rozwijaniu gospodarczym i militarnym swojego państwa. Na początku startujesz jako samodzielne państwo, jednak należy pamiętać, że RD to gra zespołowa i prędzej czy później musisz poszukać sojuszników. (...) To właśnie ich wspólne siły odgrywają decydującą rolę w magicznym świecie i prowadzą do wspólnego zwycięstwa. W grze dużą rolę przypisuje się zdolnościom dyplomatycznym i sprytowi, ponieważ w świecie, w którym liczy się władza i złoto, a postaciami kieruje tylko żądza władzy i zdrada musisz lawirować tak, żeby zapewnić sobie prawo bytu."
Tak więc, jeśli jesteś zainteresowany wspaniałą zabawą, jesteś dobrym strategiem,
nie jestes graczem, "który pogra 3 dni i mu się znudzi", masz czas na codzienne klikanie (w czasie wojny naprawdę troche czasu to zajmuje), szybko sie uczysz itp. itd. Po prostu napisz tutaj posta.
Mam zamiar utworzyć koalicję z nazwą, która nawiązywała by do forum.tibia.pl
16 miejsc wolnych, zgłoszenia do 3 września, gdyż na tą datę planowane jest rozpoczęcie nowej ery, czyli kolejne 4 miesiące dobrej zabawy.
Jeszcze jedna uwaga,
gra NIE JEST płatna, lecz za darmo możesz grać tylko 1 księstwem, za każde następne płacisz 12zł.
Mile widziani doświadczeni gracze (pozycja GDM, GDZ, GDW wolna), którzy mieli już styczność z tą grą, lecz nowicjuszy również przyjmę/miemy z chęcią.
Pozdrawiam, milan233.
Chętni:
1. milan233
2. Snagoth
3.
4.
5. ZapodajMuze
6. Rekin Master
7. hobnail
8. piternet
9. sphinx123 (Dziewiąty Strumień)
10. mPalar (zapomniany Raj)
11. Dregar (BSK)
12. Cafe
13. Dragon-Fly
14. Promil
15. morwin
16. Reg
17.
Link do gry:
Reddragon
Służę wszelką pomocą na gg, 4618271
Wszystkim zgłoszonym wysłałem PW, o potwierdzenie chęci grania.
Lista osób, która potwierdziła chęć gry:
1. milan233
2. Dragon-Fly
3. sphinx123
4. Dregar
5. Cafe
6. Reg
7. Promil
Reszta albo nie odpisała na PW, albo wycofała się

Czekam na kolejne odpowiedzi