Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2008, 13:43   #25
milanello75
Użytkownik Forum

milanello75's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Dumny Moj 1 char

Ja gdy zaczełem grę tak jak wiele innych osob prawie nic nie potrafilem zamiast kilkac na kratke pod drabina klikalem na drabine pamietam przejscie roka zajelo mi 2 dni gdzie do 7 levela siedzialem na ratach i nie wiedzialem kiedy bd mogl isc na demony swoja pierwsza bron (poza clubem) kupilem za 100gp a ta bronia byl carlin sword gdy dowiedzialem sie jak isc np na orki poszedlem tam odrazu. Expilem sobie spokojnie na orkach a tu nagle leci na mnie jakas wlocznia ktora odebrala mi sporo hp , wtedy natychmiast zaczelem uciekac bo myslalem ze to demon zaczelem chodzic po dp i krzyczec cos o najezdzie demonow na miasto wtedy odrazu zaczela sie ekipipa luzi i poszlismy na spearmana po czym polowa ludzi zaczela mnie wyzywac i krzyczec hunted a ja glupi nie wiedzialem co to znaczy gdy tylko pewien koles powiedzial mi jak wyjsc na maina odrazu wyszedlem a ze zalozylem postac na pvp enfo odrazu zanim doszedlem do depo padlem -.- i stracilem caly dobytek z rooka ale przedtem zdazylem kupic w sklepie luk (300gp ) a ze bylem knightem to z luku na dodatek bez pieniedzy na stzaly niewiele zdzialalem gdy tak zwiedzalem carlin znalazlem trupa w ktorym byl zgadnijcie co (chain armor ) cieszylem sie jak glupi ale potem zbili mnie do 6 lvla i postanowilem zalozyc nowa postac rowniez na infernie ale niestety bylem jeszcze newbie i zstalem nabrac na free pacc (nie nawidze hackerow ) i tak zakonczyla sie moja przygoda ale sie nie poddalem i po pewnym czasie stworzylem knighta na arcani i wbilem tylko 18 lvl ale potem bylo coraz lepiej kilka noob charow i stworzylem 53 knighta ktory zostal zhackwoany i zbity kilka lvli w dol potem nie gralem pol roku i teraz postanowil sprobowac swych sil na non pvp i jak narazie jest 31 sorc o niezlym m lvlu
srry ze sie tak rozpisalem ;D