Przeczytalem caly temat, normalnie rece opadaja :/
Cytuj:
Cipsoft oszukuje mnie- ja oszukuje ich
|
- Powiedz mi ty prosze jakim sposobem Cie cipsoft oszukuje ? Jesli mi napiszesz ze kicki/lagi to jebne smiechem, jak moze Cie cipsoft oszukiwac wadami sprzetu ? Jak kupisz cole i bedzie bardoz gazowana, otworzysz i pol coli sie wyleje to powiedz ze cie Coca-Cola oszukuje ? Daj ty mi jakis konkretny argument jak Cie Cipsoft oszukuje,.
- Tego az szkoda komentowac ale musze, wiec uwazasz ze jesli zaplaciles 90zl lub wiecej to jestes lepszy od osoby ktora nie zaplacila tych pieniedzy ? Ze ktos moze tych pieniedzy nie miec i wtedy jest gorszy od Ciebie ? brawo inteligencji, idz teraz powiedz to osoba biednym, ktore nie maja na chleb, stan na prosto nich i powiedz "JESTEM OD WAS LEPSZY BO MAM NA CHLEB" - brak odwagi ? nie dziwie sie. W internecie mozesz smialo stac i powiedziec do kogos swoim pixelem ze jestes lepszy bo masz pacc, ale nie zdajesz sobie z tego sprawy ze do tego pixela co wlasnie piszesz, to rowniez jest czlowiekiem jak ty, ale po co myslec przecierz mam lvl.
Cytuj:
Wbij kilka lvli to pogadamy // Pograj dluzej to pogadamy
|
- Typowy przyklad dziecka Tibii, "po co mi mozg, przecierz mam wysoki poziom"(szkoda ze nie inteligencje" Jak mozna kogos oceniac po poziomie w grze? i po stażu gry ? Brak szacunku z twojej strony. Moim zdaniem zyjesz Tibią, bo jak juz napisalem, nie rozumiesz tego ze tym innym pixelem tez jest czlowiek taki sam jak ty. Napisales ze grasz 9 lat, w co osobiscie nie wierze, dlaczego ? a dlatego ze twoja wiedza na temat tej gry po 9 latach jest mierna, nie znasz prawdziwych urokow tej gry jak 3/4 z was, dla was w grach sie liczy cyferka. Uwierz ja osobiscie grajac od 2003 roku w gre nie osiagnolem specialnych wynikow w poziomie postaci, i nigdy nie ocenialem ludzi po lvlu, nie wazne czy napisal do mnie 8 lvl czy 150, zawsze odpowiedzialem, chyba ze osoba byla natretna to poprostu zignorowalem, ale ty bys zapewnie wyzwal i zarzucil tekstem "Twoja stara" - Teraz popierasz botowanie, brawo grasz 9 lat i nie poznales uroku gry, skoro popierasz takie oszustwo, ale coz lepiej miec wysoki lvl niz
dobrych, nawet prawdziwych przyjaciól. Dziwne slowa? otoz nie, przez Tibie poznalem wielu ludzi, i tych lepszych i tych gorszych, z tymi lepszymi juz 5 lat utrzymuje kontakt, nie raz bylo spotkanie na piwko czy ognisko, mimo ze dziela nas kilometry, to chcialbym zeby oni mieszkali w moim miescie, bo sa naprawde zajebistymi ludzmi, no ale w twoim mniemaniu zajebistym kumplem jest 250 ek 12 latek, wyzywajacy kazdego kogo popadnie bo on ma lvl. Prawda w oczy kole.
Cytuj:
A jak się zapatrujecie na to, "drodzy" boterzy?
|
950 000/1 000 000 - nie czytalo zapewne tibia rules, albo nawet nie ma pojecia ze takie cos istnieje. (liczba przypadkowa)
Moja koncowa ocena dla Ciebie to ze jestes zerem w moich oczach.
~ Co do botterow.
Nie popieram, i nie bede popieral. Wszystko na ten temat mozna wywnioskowac z tekstu powyzej.