Szczerze mówiąc nie podoba mi sie ten poradnik, jest jakiś taki chaotyczny i zawiera nie wiele informacji, według mnie, oprócz tego, że pokazałeś jak expić na smokach i hydrach i opisałeś dragon lair - poradnik jest kompletnie nie przydatny...
Co zmienić - przede wszystkim dodać opisy innych expowisk na których druid może z powodzeniem expić, spróbuj opisać dojście do nich, może wymień miejsca w których druid może bardzo dobrze zarobić. A tak w ogóle to moim zdaniem nie opłaca się expić na smokach z summonami, przynajmniej na paccu... od 30 poziomu chodze na smoki w ankrahmun i zabijam je z roda + exori frigo i wychodze na spory +.
Teraz pytanie, gdzie elder druid z 35 poziomem może całkiem nieźle poexpić,a przede wszystkim bardzo dobrze zarobić? Póki co siedziałem na minosach na darashii i gdyby nie to, że trzeba zużywać bardzo dużo gfbów, zbiłbym fortune ale za to exp jest gites, bo zabijam po 4 - 5 mino magów na raz

, po za tym teraz próbuje zarobić na barbarzyńcach. Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?
Pozdrawiam i życzę powodzenia