Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2008, 19:00   #9356
tibijczyk-suzarion
Użytkownik Forum

tibijczyk-suzarion's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: bloodlusterz
Świat: Arcania
Poziom: 223
Skille: 10/24
Poziom mag.: 81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Binder Pokaż post
12 lvl sork, Pacc, nigdy nie miałem konta premium więc nie wiem gdzie expić ...
bez obrazy koles ale kupowac pacc na 12 lvl to glupota wg mnie;] 25 level minumum i to tylko na sorku, ew. druidzie..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzyzu-12 Pokaż post
24 pall skill 54/34 eq plate set i royalki. Odpada tomb pod DTD ponieważ byłem tam 3 razy i 3 razy padłem za dużo pk oraz na ghostlandze też dużo pk. Chodzi mi o dobry zysk exp moze być mniejszy ale nie bardzo mały. Może być lootbag. Proszę o szybką pomoc. Facc
no więc tak...: skille masz przeeeechujoowe (def szczegolnie) z ghostlandu mozna bardzo latwo uciec do depo jesli sie tylko ma odrobine wyobrazni i kilka potow, jesli zysk to wlasnie tam powinienes expic z ghouli kasa leci jak pojebana..wbij 70-75 dista i na dragi ..od czasu do czasu amazon camp obok venore ale tam czesto uslyszysz "pay or dead" btw. bohy kup

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exhado Pokaż post
@domin3x
Hm..wyrmy(?),w nocy bog raidery (bo wolne),dragi jak zajete w ankh to w edron,tomby za tp(ostatnie poziomy),nic wiecej nie wiem bo najwiekszy lvl knightem to mialem 58 xd.
@tibijczyk-suzarion
Skille mam 45/45,12 lvl 2 magic. Knight set,beho shielda. (moge zmienic na g arma k legi vampe crusa bohy) i mam pacc.
Cyce odpadaja bo z tego co wiem to na 20 lvl nie za bardzo oÓ

hehe..to zmien ;p kurwa znowu zapomnialem ale chyba jestes kina(albo i pall xD) jak kina to te ghoule, soldki, ghostland ogolnie..potem dalsze tomby .. a jesli pallek to kazzoo, amazon camp, cyce

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IngorCirius Pokaż post
Witam wszystkich , mam duzy klopot poniewaz gram na przepelnionym serverze na ktorym wszedzie sa botterzy (Non - Pvp)
Moje skille :72\60
Eq :Blue Robe,Blue Legs,Griffin Shield,Boh,Demon Helm,aol\platinum amulet,
moge przeznaczyc 3-5k na uhy\manasy
Potrzebuje dobrej miejsca na szybkie expienie i na zdobywanie kasy!
M lvl :11
EDIT : Zamierzam kupic Pacc,a gdzie expic na tych dragach ? D lair w veno?
kupuj pacc i na dragi laź...teraz to mozesz latac na d lair spokojnie i co do uh/ manasow wybieram manasy i dobij z 80 dista

Ostatnio edytowany przez tibijczyk-suzarion - 23-08-2008 o 19:16.
tibijczyk-suzarion jest offline   Odpowiedz z Cytatem