Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Binder
12 lvl sork, Pacc, nigdy nie miałem konta premium więc nie wiem gdzie expić ... 
|
bez obrazy koles ale kupowac pacc na 12 lvl to glupota wg mnie;] 25 level minumum i to tylko na sorku, ew. druidzie..
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Krzyzu-12
24 pall skill 54/34 eq plate set i royalki. Odpada tomb pod DTD ponieważ byłem tam 3 razy i 3 razy padłem za dużo pk oraz na ghostlandze też dużo pk. Chodzi mi o dobry zysk exp moze być mniejszy ale nie bardzo mały. Może być lootbag. Proszę o szybką pomoc. Facc
|
no więc tak...: skille masz przeeeechujoowe (def szczegolnie) z ghostlandu mozna bardzo latwo uciec do depo jesli sie tylko ma odrobine wyobrazni i kilka potow, jesli zysk to wlasnie tam powinienes expic z ghouli kasa leci jak pojebana..wbij 70-75 dista i na dragi ..od czasu do czasu amazon camp obok venore ale tam czesto uslyszysz "pay or dead"

btw. bohy kup
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Exhado
@domin3x
Hm..wyrmy(?),w nocy bog raidery (bo wolne),dragi jak zajete w ankh to w edron,tomby za tp(ostatnie poziomy),nic wiecej nie wiem bo najwiekszy lvl knightem to mialem 58 xd.
@tibijczyk-suzarion
Skille mam 45/45,12 lvl 2 magic. Knight set,beho shielda. (moge zmienic na g arma k legi vampe crusa bohy) i mam pacc.
Cyce odpadaja bo z tego co wiem to na 20 lvl nie za bardzo oÓ
|
hehe..to zmien ;p kurwa znowu zapomnialem ale chyba jestes kina(albo i pall xD)

jak kina to te ghoule, soldki, ghostland ogolnie..potem dalsze tomby .. a jesli pallek to kazzoo, amazon camp, cyce
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez IngorCirius
Witam wszystkich , mam duzy klopot poniewaz gram na przepelnionym serverze na ktorym wszedzie sa botterzy (Non - Pvp)
Moje skille :72\60
Eq :Blue Robe,Blue Legs,Griffin Shield,Boh,Demon Helm,aol\platinum amulet,
moge przeznaczyc 3-5k na uhy\manasy
Potrzebuje dobrej miejsca na szybkie expienie i na zdobywanie kasy!
M lvl :11
EDIT : Zamierzam kupic Pacc,a gdzie expic na tych dragach ? D lair w veno?
|
kupuj pacc i na dragi laź...teraz to mozesz latac na d lair spokojnie i co do uh/ manasow wybieram manasy

i dobij z 80 dista