Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sehrman
weż zrób se nowiutkiego palka- 2 godziny roboty i masz palla z setem i spearami
polecam ci palka ew. druta ale jak będziesz grał palem to idź na trolce do 12 levela czy 10 przerzuć się na cyclopy do 20 levela lecisz na tomb i tam siedziosz ile wyrobisz ja tera z royalkami expie na pojedyńczych dragach( mam 27 level) koło thais i nie mam waste - 100 gp na + jestem z polowania exp niezły ale co najważniejsze - exp jest przyjemny a nie sterczysz przed kompem i gapisz sięw ekran - na dragach jest jakaś akcja - drutem też możesz polować na dragi od 28 levela z DS a knight to siedzi na rotach albo skilluje na 50 knight leje dragi ty już się przymierzasz do DLi na 80 knight leje małpy a pall soluje hydry 80 pall bez pacca - lecisz na PoH i bijesz co się rusza albo na OF i lejesz se orki do upadłego
|
No przepraszam, a kto Ci broni iść knightem na dragi? Z nowymi hitami przy niezłych skillach też nie masz waste już od 30 lvla. A przy odrobinie szczęścia może się pięknie z nawiązką zwrócić. Knight jest moneymakerem. Zarobioną więc na nudnym, jak to określacie, expieniu, można rozwalić na hunceniu ciekawszych potworów. Wg mnie obecenie profesje naprawde są zbalansowane pod względem tego, że każdą gra się ciekawie. Aczkolwiek, palkiem expi się najszybciej.