To są Marine przyszłości ( ok. 2300 r. i później)
i nie wiem czy pasują. A są z przyszłości, bo jaki popieprzony prezydent by chciał wyposarzyć każdego rzołnierza w broń pulsacyjną klasy C Railgun (tak, to ta "Snajpera") i w Hitynowy pancerz o.O?
Z resztą dałem nakładki, to miałeś lenia i ci się przerobić nie chciało o.O?
Z moich nieoficjalnych źródeł (mam wtyki wszędzie) wiem, że wkrótce pojawi się kilka kolejnych Fake'ów w przyszłości... DOŚĆ! Że ja zrobiłem Trueland, miałem za niego dobre commenty (pracuję nad next partem), to nie znaczy, że każdy inny kto zrobi Fake w czasach nowożytnych też będzie miał 9/10 bądź 10/10!
DOŚĆ!
Starczy Fakeów w przyszłości!
Arashel, popieram Cię w stu procentach.
Teraz taki Ferno będzie prosił mnie, bądź kogoś innego (Speed'a) o grafiki przyszłościowe, bądź teraźniejsze.
NIE!
Koniec Blargh!
Co za dużo to nie zdrowo!
Blargh!
Właśnie tak patrzę, ile mój fake ma fanów ^.^ Z 6 osób ma userbary w podpisie ^.^ I dobrze, wkrótce ddam więcej Userbarów. Czym więcej osób ma w podpisie Userbary, tym więcej innych osób dowie się o moim fake'u...
Nieważne.
Koniec Fake'ów w przyszłości!
Edit:
Na życzenie Arashela:
Cytuj:
(...)by chciał wyposarzyć każdego żołnierza w Broń strzelającą pociskami o niezwykłej sile i szybkości, rozrywającą człowieka praktycznie w pół (tak, to ta "Snajpera") i w pancerz z metalu twardszego od najtwardszego xD o.O?
|