Cytuj:
jak moze Cie cipsoft oszukiwac wadami sprzetu ?
|
Ja płacę (płaciłem) im za to ciężkie pieniądze, a oni przez swoją głupotę nie potrafią unieszkodliwić jednego, małego bubka (ddos attacks), przez którego z dnia na dzień odchodzi od tej gry coraz więcej ludzi.
Cytuj:
Daj ty mi jakis konkretny argument jak Cie Cipsoft oszukuje,.
|
Pomijając powyższy, dodam do tego skretyniałych cymbałów, którzy poprzez lizanie dupy Tavarenowi i Guido dorwali się do ciepłej posadki GMa i banują na prawo i lewo bez właściwie żadnej przyczyny (np. Historia Stronka i Demonflowa).
Cytuj:
Ze ktos moze tych pieniedzy nie miec i wtedy jest gorszy od Ciebie ?
|
Ale to, że tych pieniędzy nie ma, bądź nie chce wydawać na Tibię, nie upoważnia go do zasyfiania serva swoją obecnością.
Cytuj:
nie rozumiesz tego ze tym innym pixelem tez jest czlowiek taki sam jak ty.
|
Cytuj:
ale ty bys zapewnie wyzwal i zarzucil tekstem "Twoja stara"
|
Cytuj:
w twoim mniemaniu zajebistym kumplem jest 250 ek 12 latek, wyzywajacy kazdego kogo popadnie bo on ma lvl.
|
Tak się składa, że żaden z powyższych zarzutów nie idzie w parze z prawdą. Należę do czołówki najbardziej kulturalnych i pozbawionych chamstwa graczy na Candii. Nigdy nikogo nie wych*jałem, ani nawet nie trapnąłem. Mam za sobą masę osób, która to potwierdzi.
Cytuj:
Napisales ze grasz 9 lat, w co osobiscie nie wierze, dlaczego ? a dlatego ze twoja wiedza na temat tej gry po 9 latach jest mierna, nie znasz prawdziwych urokow tej gry jak 3/4 z was, dla was w grach sie liczy cyferka.
|
Jakoś mnie nie obchodzi to, że mi nie wierzysz. A co do cyferki, to przekładam ją zawsze na drugi plan. Może 10% czasu, który byłem online, spędziłem na expieniu.
Cytuj:
Moja koncowa ocena dla Ciebie to ze jestes zerem w moich oczach.
|
Odrazu widać twój stosunek do osób, którzy ośmielą się podzielić inną opinią na jakiś temat.
============
Teraz ci zacytuję moje dwa posty, które według mnie, uogólniają wszystko, co wcześniej wam tłumaczyłem Jasie...
Cytuj:
Jeśli twoim zdaniem, gdy chcę poexpić, powinienem iść na Okolnir na frosty i wydać 50k do nabicia 17% bara, a później paść na masskicku, nie dopuszczając do siebie myśli, że to wina osób, którym płacę (płaciłem) za komfortowe granie, to pocałuj mnie w dupę, bo nie jestem takim kretynem, abym grał twoim zretardowaciałym i pozbawionym jakiegokolwiek sensu i perspektwyw systemem.
|
Cytuj:
Widzę głupoty pisane przez skretyniałych idiotów i zaślepionych fanatyków żyjących w upartej nieświadomce, że wszystko wiedzą najlepiej. Czas przemówić do młodzieży...
Co do botowania. Nie przejmuję się uwagami osób krytykujących ten sposób "grania". Są to na ogół ludzie, którzy nie widzą niczego złego w siedzieniu po 10 godzin przy Tibii i chipsach. Można sobie tłumaczyć "zło botowania" na wiele sposobów, ale wszystko sprowadza się do tego, aby eliminować użytkowników takiego softu. OLEWAM takich leszczów. Lepiej, żeby nazywali mnie Boterem, niż No-Liferem. Z doświadczenia wiem, że przy manualnym expieniu można zanudzić się na śmierć, a tak to włączasz sobie BOCIK i zajmujesz się realnym życiem, całkowicie srając na głupoty pisane przez większość forumowiczów. W szczególności są to jakieś nooby na 20lvl, które wychodzą z założenia, że wiedzą wszystko o Tibii. Fajnie. Tyle, że taki gość próbuje podważać moje zdanie na ten temat, chociaż jego całkowity exp, nie jest nawet 1/4 tego, co ja wbijam na jednym huncie. Chodź sam na mojej głównej postaci nie bocę, to mam wyrobioną swoją opinię na ten temat, gdyż widziałem już w tej grze wiele. Wystarczająco wiele, aby móc wypowiadać się na temat botów.
Cipsoft oszukuje nas - My oszukujmy Cipsoft. (Gdy zaczniesz padać przez masskicki i tracić dni pacca to wspomnisz te słowa).
Cytuj:
Czyli jeśli zapłacisz te 90 zł to jesteś ponad prawem?
|
Płacę (płaciłem) im pieniądze, więc to JA jako KLIENT ustalam po części reguły gry. Gdyby usunęli i dodali do tej gry kilka sensownych rozwiązań, to bocenie nie było by potrzebne. I nie mam tutaj na myśli zintegrowanego cavebota.
Jakiś FACC z 41lvlem uważa, że wie wszystko o tej grze i zakłada taki durny temat na głównym forum gry. FACC jest w tej grze tylko nędznym plebsem. Ich wlogowana ilość tylko zapewnia laggi na serwerze. Jedyny pożytek z niego to przyspieszanie się respawnu. Ludzie bez pacca uważają, że należą im się dodatkowe expowiska. Tak naprawdę gówno wam się należy. I tak już macie za dużo.
|
Pozdrawiam.
Xere. Jeden z pierwszych polskich graczy na dawnej Antice.