Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2008, 11:11   #9382
Voniek
eX Moderator

Data dołączenia: 24 09 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez swiatek123 Pokaż post
gdzie mógłbym expić knightem lvl-17 skille 70/70??? miejsca FACC lub PACC
i czy dalbym sobie juz rade na powierzhcni w Laguna Islands ?
Dałbyś radę spokojnie, aczkolwiek uzbrój się w dużo mfów/hpów gdyż resp potrafi tam zaskoczyć, a Ty masz ledwo 17 poziom.
Facc: Tomb pod dtd, roty fibula/venore, soldki, ghostland.
Pacc: Larvy/scaraby, powierzchnia/podziemia tiq, roty dara/lb/edron.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oluusia17 Pokaż post
No, skoro wszyscy się tak pytają tutaj to może mi ktoś odpowie ? ;> Wolałabym PM. to się tu mogę zgubić .. ale mniejsza o to co ja chcę : )

Mam mojego kochanego Sorca ...
Eq : HOTA, B Robe, G legs, Boszki, Sofciki, Domonka / MMS można zabrać jak coś ROTSA to wiecie loocik lepszy xD , Wszystkie wandy .. nowe również
Takie Tam: 55 lvl, mlvl również .. mam FACC .. ale możecie również napisać gdzie na PACC sie wybrać .. : )
Pierdółki: Mam wszystkie te ciuszki z mlvlem+ Magma Coata, Bootsy oraz Monocle ... i glacierową spódniczkę .. ;>
Mam full staminy więc chcę się wybrać gdzieś na PG : ) ale żeby nie było waste ;< no bo wiecie .. heh ... czekam na fajne pomysły ..

bo teraz expie na Mont Sternum ? [tym faccowym Tombie ] czy jakoś tak .. ale tam w godzinach szczytu jest po 12+ osób .. a czasem przez 15 minut nie widziałam nic do zabicia oprócz szkieleta : <

Nadmienię iż gram na Noob-PVP .. więc .. same noobki i booty : )

@ Edit
Ahhh I jeszcze .. <333 INTERNET <333 FAIL : ) więc .. lag na lagu .. czasem kiki .. : P
Spróbuj guardy niższe poziomy, hunty z blokerem/summonem (wyvki, dragi), ew. dużo hmm/icicle i na gsy/dragi.
Na pacc to już inna bajka: piraty, dragi, tomby, barby z 'tera', hunty: hydry/dle.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez witus7 Pokaż post
Elite Knight
Level : 20
Skile : 60/61 Sworda
Eq : Plate Set! Guadrion helmet Dvarwen shield;P!

Mam w Banku 150k! Więc jak trzeba będzie kupić lepsze Eq to kupie!

Mam Pacc Gdyż jestem Elite Knightem

Poprosił bym o szybką radę gdyż Pacc Leci!
Tomby pierwsze poziomy, larvy/scaraby, podziemia ph, żółwie powierzchnia, roty lb.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alar Pokaż post
Pall 15 lvl
Skille: 58/46
Eq:
Crown Helmet
Blue Robe
Plate Legs
Dwarvenka
Zwykłe buty
3 bp bolców

Gdzie mogę expić (bez pacca)
oraz czy oplaca mi sie skillowac na slimach przy moich skillach?
CZy dużo będe obrywał?
Do skillowania na slimach potrzebujesz minimum 55 shielda. Z Twoim shieldem już na początku będziesz obrywał po 10-30 hp.
Expienie: Tomb pod dtd, soldki, początki PoH.

Ostatnio edytowany przez Voniek - 24-08-2008 o 11:12.
Voniek jest offline   Odpowiedz z Cytatem