Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Seredo
Jeżeli kupiłem pacc zapłaciłem za niego własnymi pieniędzmi to nawet nie mogę być zbanowany ;] Mogę botowac i Gmowie Cmowie mogą mi dożo zrobić. Oczywiście graczy Facc za botowanie mogą banowac Deletowac ponieważ grają za darmo. Na tibia soft jest gdzies temat że ktoś im założył sprawę za bana i chyba ją nawet wygrał. Więc skończcie bo boty były, są, i będą. Myślicie że chce mi sie siedzieć przed komputerem całymi dniami i skilowac te durne pixelki i co 10 min dokładać kamienie, robić use na jedzeniu i wpisywać czar ?? jeżeli sądzicie że tak to jesteście tępymi nałogowcami którzy mogą grac po 24h i nie robi to wam zdanej różnicy  Pozdro
|
Absolutnie nie mogę zgodzić się z tą wypowiedzią. Zakładając konto na Tibia.com akceptujesz regulamin, którego chyba nie przeczytałeś, a tam jest napisane wyraźnie, że botowanie jest zabronione... Dlatego też, nie wierzę, że ktokolwiek wygrałby sprawę w sądzie za "niesłusznego" bana.
Na koniec dodam, że mi osobiście botowanie nie przeszkadza. Każdy gra jak lubi. Najgorsze jest tylko to, że najczęściej właściciel takiej wybotowanej z wysokim lvlem postaci nie ma za grosz kultury i nie potrafi załączyć skrypta do NIE ATAKOWANIA już przez kogoś atakowanego potwora ...
Tyle ode mnie.