Co to jest, te mutanty? ;oo
Ogień brzydki, miło, że to przynajmniej wiesz. Kosmos fatalny, mógłbyś dać jakiś efekt, który sprawiłby, że myśliwce w locie wyglądają dynamiczniej.
Nic nie mówię, ale dla mnie trzy myśliwce to nie jest flota. Z resztą 100 myśliwców to też nie jest flota.
"I'm going down!'' ?! oO No błagam cię, "yes, sir, yes" można było jeszcze wytrzymać, ale to jest drobna przesada.
Aha, i proponuję jeszcze z 14 razy użyć słowa 'cholera'... Trochę tego nasrałeś, chyba w trzech obrazkach pod rząd...
Podsumowując, zeby robić fake'i osadzone w przyszłości, trzeba mieć do tego niemały talent. A czy go, masz czy nie, to sam nie wiem.
btw. Mam nadzieję, że cię to nie urazi, użytkowniku "wyżej postawiony w hierarchii".
<--- tu cytat, samego Carbona, oczywiście
Aha, prawie zapomniałem o tych ubarach. Wejdź sobie na
www.gimp.info, tam się nauczysz czegoś porządnego.
Jeszcze coś. Masz dziwna przypadłość pisania niektórych rzeczowników z wielkiej litery... Dziwnie to wygląda.
Ogólnie, na początku zanosiło się fanjnie, z czasem stało się to średnie.
Proszę bardzo, macie cytaty waszego Carbona. A teraz jechać po mnie, bo to jest z PW. Oto, co napisał mi Carbon.
Cytuj:
Idź w cholere, jeśli mam Ci pomagać. Akurat ja jestem wyżej położony od Ciebie w chierarchi, i mam więcej przyjaciół niż Ci się wydaje. Mój Fake ma wiele fanów, a ty masz tu gówno do gadania. Nie życzę sobie, żebyś zaśmiecał mi skrzynkę.
|
Cytuj:
Wy*******aj z mojego podwórka przemądrzały psie!
Znałem Gimpuj.info jeszcze jak nie wiedziałeś co to Fake. Nie wiem co Kedven w Tobie widział, musiałeś go czymś zauroczyć. Osobiście jednak, nie wtrącaj się w sprawy kogoś, kto jest dłużej na tym forum. Ile ty masz lat co? Sądzisz, że możesz mi podskoczyć?xD
Słabo oceniany przez dobrych Fake'owców mówisz? Dziecko Arashela, nie znałeś go przedtem, i nie wiesz jaki był kiedyś a jaki jest teraz. Arashel bardzo się zmienił a w jego Fake'u nie ma nic innego, niż efekty, które i tak są nudne już.
Dobrymi Fakowcami są Aragami, Shady (Emok), Speed, Gargoin, Kedven, Koper, i inne tego typu osoby. Arashel nie! Wozi się jak cholera. Masz inne zdanie? Zapytaj się Shady'ego co o tym sądzi - powie Ci to samo - Arashel to nie jest dobry Fake'owiec.
Jesteś za "nowy", żeby podwarzać to zdanie.
Jeżeli wg. Ciebie, Shady<3 bądź Speed są słabi, to sobie z nimi pgadaj. Widziałeś kiedyś jakąś ich grafikę? Narazie jesteś neutralny, więc pytam się Ciebie, czy chcesz się ze mną pogodzić, i dołączyć do nas (fakeowców xD) czy wolisz zostać z samym Arashelem i jego przydupasami? Gargon, Kedven, Kalas, Turok, Koper, Shady, Speed i cała reszta są w tej pierwszej grupie. - ja zresztą też.
Wyciągam do Ciebie dłoń, i pytam się, czy chcesz się pogodzić xD?
|
Ktoś oprócz mnie chce jeszcze dołączyć do tej elitarnej grupy fake'owców Carbona? ;oo
Patrzcie, wystaczy kilka PW wysłać i można się tylu ciekawych rzeczy dowiedzieć ;>
Cytuj:
No dobra - przepraszam - może masz rację. Koniec kłótni. Co chcesz wiedzieć o Fake'ach, Efektach, bądź o kolorowaniu outów?
PS: edytnij post'a xD
|
Carbon się wystraszył :>
Myślałem, że jako fake'owiec o tak niepodważalnej opinii, nie ma się czego bać...
@down
Nawet nie zaprzeczysz? ^.^
No oczywiście, że tak nie myślałeś, poprostu tak ci się napisało. -,-
Nie będę płakał. Papa! =*