Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2008, 19:59   #34
Sehrman
Użytkownik Forum

Sehrman's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Czarny_Bloker_Pacery Pokaż post
@sehrman
Jest roznica, miedzy efem, a lizardami.Ty bys wzial bolce, poniewaz jestes newbie, a co do p arma to ja mowie ze ja nie biegam do nooblanda, zeby sprzedac arma i placic za travel polowe zarobku. Pallkiem czesto gram u kolegi i wiem co i jak. Mowie o lizardach na wiezy, a nie w wiosce...nabku wiesz, ze z tego wali sie po 100? Lepiej zabic te smieci up/down jak juz chcecie tego sana. Niekazdy komentarz musi byc zajebisty -.-kazdy ma swoje zdanie, ja mam swoje i bede sie tego trzymal dziecko neo bo mam swoje zdanie?hmm

@endrek
Mowie poraz kolejny, jestem na wakacjach, net jest slaby i sie zdjec nie da ogladac, wiec ogladam sobie poradniki z nudow. Nie bede robil zadnego poradnika dla jakiegos nooba XD problem pojsc zobaczyc samemu?
ale jest też różnica w levelu na którym się chodzi na te mostery

sprawiasz wrażenie większego osła jakim jesteś - ty wiesz lepiej masz swoje zdanie i trzymasz się tego chociaż ktoś wie lepiej

nie napisał byś poradnika bo nie umiesz po prostu napisac lepszego - napisał byś cześć to poradnik o lizardach słuchajcie się mnie jestem master flamaster inni "gów.." wiedzą

Sehrman jest offline   Odpowiedz z Cytatem