Odświeżam !
No cóż, druga kolejka (prawie) za nami. Zostało jeszcze tylko spotkanie United z Portsmouth, mam nadzieję, że Rio jeszcze zapunktuje.
Przeprowadzone transfery:
Najbardziej jestem zadowolony z Givena. Geniusz ! Aż 14 punktów, miałem nosa sprzedając Greena i sprowadzając właśnie Shaya.
O reszcie:
Dobrze zrobiłem zostawiając Jamiego Carraghera, który zdobył gola w ostatnim meczu, niestety, został zaliczony jako asysta. Jednak 8 punktów piechotą nie chodzi, jestem zadowolony. Zawiódł Clichy, dostałem za niego 4 punkty. Cahill z Boltonu najgorzej z obrońców, tylko 2. Czekam jeszcze na Ferdinanda.
W linii pomocy kompletnie zawiódł Joe Cole. Raptem 1 punkt. Muszę pomyśleć nad zmianą kapitana. Dobrze zapunktował tylko Young, który zdobył 5 pkt. Downing i Nasri tylko po 2.
W ataku van Persie i Santa Cruz. Robin jak na razie to dno, ale ogólnie cały mój atak jest beznadziejny. Mój duet zdobył raptem 4 punkciki.
Do tego jeszcze 3 punkty za Seola i 2 za Ashtona, nie jest źle jak na rezerwowych. A, i jeszcze 2 punkty od Myhilla.
Zdobyłem 47 punktów. Czekam jeszcze na Rio. Awansowałem na pierwsze miejsce w naszej forumowej lidze, mam nadzieję, że już nie oddam swojego miejsca.
No to co, chłopaki, do następnej kolejki i zachęcam do napisania podsumowań !