Temat: True Land
Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2008, 23:03   #186
Arashel
Użytkownik Forum

Arashel's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
Arashel ma numer GG 2865512 Send a message via Skype™ to Arashel
Domyślny Gadanie...

@Cały team który jest za "spox Arashel'em"
Już dajcie sobie siana gdyż on nigdy nie istniał, udawałem spokojnego mało rozgadanego itp. aby do końca zorientować się w terenie i ludziach i waszych zachowaniach...

Możecie se to porówanać do Aizena z Bleach...

@Alusair
Nie musisz mnie bronić...
Jakbyś nie wiedział nie liczę się z żadnym zdaniem na tym forum (Oprócz regulaminu)...
Tak, Władca Węgla coś tam pisał ze mnie za coś przeprasza i że jeśli mam honor to nikomu o tych przeprosinach nie wspomnę, ale kto by się przejmował jego tępym gadaniem...

PS.
Widzę że teraz konflikt Spoko ziomki team vs. Samozwańczy "Pro Elo" Arashel skończył się a
zaczyna się Spoko ziomki Team vs. Samozwańcza Sekta Samozwańczego "Pro Elo" Arashela?

Cytuj:
Ale zato forum będzie cacy, będzie całe kompendium wiedzy o ziemianach, wszystkie bronie, pojazdy (zmienię myśliwiec bo naprawdę brzydki :<), mundury, itp.
Ale za to forum padnie po kilki miechach/tygodniach z powodu braku chętnych...

@Torog Velrock
Ludzie nie chcą słuchac prawdziwej/ostrej krytyki...

@Evil_Aragami
Cytuj:
@Arashel
Zauważ ,że niewszyscy siedzą w tym 2 lata ,żeby robić super fake wytykać błedy możesz ale nie.. "Wyjdz z forum żałosne" a ty jak zaczynałeś.
Niestety ktoś musi "poświęcić" swoje zdanie i uświadomić innych o stanie danego fake'a...

Cytuj:
Byłem wtedy "Gośćiem" Jak Arashel był spox.
Jako gość byłeś bardziej znośny...

@Topic
Nędzny mały amatorku/autorku tego fake'a nie strasz nikogo reportami, sam
ze swoją ferajną pozwoliłeś sobie spamić inne tematy, więc "Równa Wymiana" rodem z FMA cie powinna
czekać...
Arashel jest offline   Odpowiedz z Cytatem