Jako, że siedzę w tych sprawach nieco ponad 3 lata i wiem co nie co, przedstawię wam troszkę faktów i mitów co do zjawiska UFO i obcych cywilacji. Jak już wspomniałem, to, że obce cywilzacje istnieją w układzie słonecznym, może być faktem. Słyszałem bardzo śmiałą i interesującą opinię, że to, co uważamy za kosmitów i jednocześnie za "obcych", nie znaczy, że są przybyszami z odległych planet, ba, mogą żyć
na Ziemii dłużej od nas, powtarzam, mieszkać i obserwować nas. Wiadomo, wszyscy może czytając to uśmiechniecie się, ale zapewniam was, na naszym świece istnieją takie cuda jak
teorie konspiracyjne. Tak, prostym przykładem może być
atak na WTC 11 września. Nie będe pisać co i jak, bo to temat na głębszą dyskusję, ale powiem tylko tyle, że jak na zwykły atak terrorystyczny jest tutaj zbyt wiele wątpliwości. Krótko mówiąc, świat jest inny niż myślicie..
Wracając do fenomenu UFO, coraz częściej spotykamy się z próbami tuszowania problemów przez wielkie nacje w tym w głównej mierze przez Stany Zjednoczone. Z drugiej strony, wyobraźcie sobie, że 6 miliardów ludzi dowiaduje się o istotach wyższych ewolucyjnie, technicznie od nas, mogących w każdej chwili nas zaatakować. Zapanowałby po prostu chaos. Mówiąc UFO, mamy w głównej mierze na myśli kosmitów, ale to mogą być tak samo pojazdy wywodzące się z dłuta człowieka.
Powiem tylko, ze temat, dotyczący teorii konspiracyjnych, ufo i noli, chyba niedługo porusze w OWiON-ie, bo widze coraz większe zainteresowanie tym na forum

.
Jeśli sami się tym intereujecie, poczytajcie sobie o organizacji MUFON, bądź filmie Stana Romanka.