Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2008, 00:20   #26
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Valariazz Pokaż post
ah.

Mysle ze jezeli swiat (nie tylko ziemia, tylko caly oggggrrrrroooooommmmmmmmm przestrzeni wokol nas i cial niebieskich) jest tak wielki, ze zdaje sie nie miec konca to gdzies MUSI istniec inne zycie niz te tutaj na ziemi. Gdzies tez moglo sie to udac.. (Znaczy sie to, ze na jakiejs planecie rowniez pojawilo sie chocby bardzo prymitywne zycie).

Poki co pozostaje nam czekac na to az w koncu cos odkryjemy (Chociaz pewnie nikt z zyjacych teraz ludzi na ziemi tego nie dozyje), albo to cos nas odkryje (Albo juz nas odkrylo, tylko my o tym nie wiemy)
A ja jestem pewien ze juz ich odkrylismy ; ) , wiesz co to strefa 51 ?Jak tak to ile razy slyszales o niej ? Co o niej wiesz ? I czemu to jest jedyne miejsce na ziemi gdzie PRAWNIE koles co stoi na bramce musi zabic ciebie jezeli nie pokazesz mu odpowiedniego dokumentu?

@2
W tym problem , ze ty wszystko wiesz a to co mowia w telewizji na ten temat to jest jeden wielki bullshit, ufo fascynuje mnie od dawna i naprawde sie tym interesuje , a ty mi tutaj wpadasz z informacjami z nie do wiary czy tele expresu i po mnie jedziesz pjona .

Cytuj:
Zadziwiasz mnie, po pierwsze, gdyby któryś rząd wiedział o takowej cywilizacji, to jestem pewien, że opinia publiczna nie dowiedziała się o tym w pierwszym rzędzie, uwierz mi.
O to wlasnie chodzi .

@edit
Powiedzcie mi co za snes poweidziec miliarda ludzi ze istnieje ufo ? Jak istnieje ufo to watpie ze Bush czy inny frajer z wysokiego stolka cos o tym wie , przynajmniej po smierci Kenndiego : ) ( tak ukryta sugestia )

@2 up
Wlasnie o to mi w tym wszystkim chodzi , ze skad ty mozesz wiedziec o czym ziemia wie a o czym nie wie ?

@down
"Slszyalem ze przetrzymuja tam kosmite" ty myslisz czlowieku ? Strefa 51 jest zagadka na skale swiatowa a jakis zbigniew radomia slyszal ze tam jest kosmita . Tam jak pojdziesz sobie na spacer straznicy cie zobacza i nie pokazesz dokumentu to dostajesz kulke w glowe , wiec skad ty mozesz wiedziec , ze tam jest kosmita ?

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 25-08-2008 o 00:41.
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem