Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2008, 00:43   #30
Xevo123
Użytkownik Forum

Xevo123's Avatar

Data dołączenia: 04 04 2008
Lokacja: Leszno

Stan: Początkujący
Imię: Soulship
Profesja: Druid
Świat: Arcania
Poziom: 11
Skille: 11
Poziom mag.: 1
Domyślny

Oj tam nibiru nie ma tu nic do rzeczy.

A tak nawiasem. Ludzie szukają obcych istot daleko gdzieś poza naszym zasięgiem. A tak na prawdę nie wiemy co czyha na nas w oceanach! Może tam istnieje inteligentna forma życia. Nie wiadomo no nie? Bo nikt nie miał jak sprawdzić. Ja tak sobie myślę , że to właśnie tam powinniśmy szukać , a nie gdzieś poza naszym układem słonecznym , gdzie nic nie zdziałamy. Jeśli ktoś mi powie , że za dużo się naczytałem książek typu "odwet oceanu" to powiem F U!

No i właśnie neopostman coś zaczął. Dokończysz? Co masz na myśli mówiąc , że "obcy" są na Ziemi? Chodzi Ci o oceany czy może rozwiń trochę swoją myśl? Bo jak sobie wyobrażasz , że niby oni sobie żyją nie zważając na nas na tej samej planecie. No jeśli Ci chodzi o bakterie , cóż... Jakoś mi się nie wydaje.
Pozdrawiam

@Up & up-up
Fajnie co ma Nibiru tutaj do rzeczy. To akurat dziwne , że kalendarz majów kończy się na 2012 roku i jest przepowiedziane , że zbliży się ona do Ziemi w ok. 2012-2013 roku. Jednak ten temat nie ma powiązań do niej. Przecież to temat o obcych , a planeta to planeta no nie?

Ostatnio edytowany przez Xevo123 - 25-08-2008 o 00:48. Powód: edit
Xevo123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem