Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ambaro
Co do Nibiru, 2012 to nasz koniec 
Planeta X zbliza sie, nawet w kalendarzu Majow o tym pisano  Zreszta ten kalendarz konczy sie wlasnie na 2012 roku...
|
Za to nasz kalendarz kończy się na 31 grudnia :X.
Co do Nibru, to jest jeden, wielki stek bzdur o którym rozpisują się największe tabloidy, ale opini jakieś wybitnej postaci nigdy na oczy o tym nie widziałem. Radze o tym nibru zapomnieć ; F. Co do interpretacji kalendarzy Majów... każdy ma jakiś swój interes i lubi troszkę przeinaczyć na swoją stronę mamiąc przy okazji jakieś 70 % polskich naiwnych nastolatków..
Cytuj:
|
A tak nawiasem. Ludzie szukają obcych istot daleko gdzieś poza naszym zasięgiem. A tak na prawdę nie wiemy co czyha na nas w oceanach! Może tam istnieje inteligentna forma życia. Nie wiadomo no nie? Bo nikt nie miał jak sprawdzić. Ja tak sobie myślę , że to właśnie tam powinniśmy szukać , a nie gdzieś poza naszym układem słonecznym , gdzie nic nie zdziałamy. Jeśli ktoś mi powie , że za dużo się naczytałem książek typu "odwet oceanu" to powiem F U!
|
Aktualnie ten temat staje się coraz częściej poruszany pod nazwą USO.
Cytuj:
|
No i właśnie neopostman coś zaczął. Dokończysz? Co masz na myśli mówiąc , że "obcy" są na Ziemi? Chodzi Ci o oceany czy może rozwiń trochę swoją myśl? Bo jak sobie wyobrażasz , że niby oni sobie żyją nie zważając na nas na tej samej planecie. No jeśli Ci chodzi o bakterie , cóż... Jakoś mi się nie wydaje.
|
Za to ty pomyśl sobie, że jesteś niewinną, żyjącą w lesie cichą mrówką, zdawałbyś sobie wtedy sprawę jeśli chodzi o istnienie wyżej rozwiniętych gatunków ?
To jest temat na dłuuuga dyskusję i przedstawię ją niebawem ; P. Cierpliwosci.
@ down
nie o hybrydach, prędzej o replitanach..
@ 2
Nikt nie jest przeciwko tobie, jeśli to jest dyskusja to każdy ma swoje własne zdanie ; P.
@3
Hybryda a raplitianin to są 2 osobne rzeczy ; ).
@ 2xdown
mrówka wie, że istniejemy, ale nie zdaje sobie sprawy gdzie, i co ze sobą reprezentujemy. Oprócz tego, jak mniej-więcej wyglądamy, nie wie o nas nic innego. Przykład jak najbardziej trafny ; P.
Cytuj:
|
No , ale jak dajesz przykład mrówki. To my nie wiemy , że istnieje jakaś rasa poza ludzka na Ziemi Oczywiście chodzi mi o rasę inteligentną ; >
|
Mrówek są biliony, 80 % całej populacji skrywa się w swoich norach pod ziemią, na powierzchnię wychodzą tylko robotnice. Sądzę, że jakieś 5-10 % z 20 % populacji mrówek widziało na oczy człowieka. Czyli mniej więcej tyle ludzi zdaje sobie sprawę z istnienia obcych

.