Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vizek16
@pareup
Te 2 dark torturery (z czego 1 red) i plaga na 3 blokerów z 3 sioherami _/ z takimi lvlami to hardcore ze omagad.
|
On to napisał z ironia, parafrazując do opisów pewnych ssów sprzed kilku miesięcy Udenixa, nie zajarzyłeś to Ci wytłumaczyłem. TEn Quest dla Soul Brothers to jest spacerek Vizawo i kto jak kto ale Ty to powinienes wiedzieć a nie wydurniac się i silić sie na jakieś małostkowe złośliwości.
Problemy były, bo na początku "klienci" nas nie słuchali i albo stali w miejscu tam gdzie nie powinni, albo szli za Main Teamem w momentach w których nie powinni. Taka sytuacja nigdy więcej w przyszłości nie będzie miała miejsca na POI SB....bo ja mam bardzo twardą ręke na questach jak co niektórzy zauważyli, hehehe.
Do tego przypałętało się kilku br w tym Kim'TYler którzy chcieli zrobić POI za free i też nam po drodze sporo przeszkadzali. Ale...i tu przestroga dla wszystkich was, nie bede taki toleracyjny w przyszłości na tego typu zachowania. Kim'Tyler i spółka nie ukończyli z nami POI bo tak chiałem i postawiłem na swoim. W przyszłości takich ludzi będziemy na POI nie tylko blokować ale i zabijać, więc nie radze się do nas ładować jak kogoś nie zaprosimy na wspólnego questa.
Co do kilku osób które z różnych powodów nie ukończyły wczoraj POI a zapłaciły. Na tym servie nie ma sensownego stałego service tego questa, więc My się za niego bierzemy, więc proszę się nie martwić na kolejne POI zabierzemy was za free. Następne już we wrześniu, do zainteresowanych sami trafimy z ofertą więc nie spamować nam w Tibi.
P.S: W TYM MIEJSCU GILDIA SOUL BROTHERS DZIĘKUJE ZA POMOC GWIRCELOWI WE WCZORAJSZYM QUEŚCIE. Jesteś opanowanym, spokojnym i dobrym graczem, co po raz kolejny nam udowodniłeś. Kiedyś Cie do nas zwerbuje i się mi nie wywiniesz, hehehee.