Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anerian
Bardzo ładny fake, jednakże jak już było mówione, prawie nic w tym fake'u sie nie rusza, przez co staje się on statyczny. Co do fabuły, czy nie oglądałeś kiedyś filmu Deep Impact czy jak on się nazywał, bo ten motyw z meteorytem walącym o ziemie i to w niemcy, a także akcja poprzednich partów w Berlinie nie wygląda mi na taki sobie przypadek  . Jeszcze motyw 1 ekipy po której słuch zaginą mógł być z tego, ale za to już głowy nie dam.
8/10 bo wogóle nie mogę sobie wyobrzić ruchu w tym fake'u, a rzeź jak w obcym normalnie xD.
|
Jakto bezruch? o.O? Przecież Marines mają ruch - dodałem im. Ale go zmienię, bo jest fee.
Nie Death Impact - Strefa Śmierci - oglądałem, ale wcale się na tym niewzorowałem. No, może na lokalizacji trafienia. Ale oni w Death Impact odnaleźli, że ludzie żyją na ziemi - u mnie nie żyją xD. U mnie wszyscy są martwi. Pozamieniani w Mutanciki.
Zaraz next part, tylko uporam się z zamówieniem Lagon'a.

Nie ma Wirusów!
Jeżeli klikniejsz w powyższy odsyłacz dostanę Sto ToriCreditów. Zbieram na Texturę, a zatem to kwestia jednego kliknięcia. Nic się nie stanie Tobie jak klikniesz, tylko mi pomożesz w spełnieniu marzeń. Co ci broni? Porpostu kliknij. Spełnij moje marzenia. Proszę