Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2008, 09:56   #51
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kedis_Lithan Pokaż post
@autor pierwszego mostu
Nie żebym chciał się kłócić, ale mnie się wydaję, że to była mucha.

http://pl.youtube.com/watch?v=ymCmI-MvIeU

/\ Filmik pokazuje chyba największy "dowód" na UFO w ciągu ostatnich 20 lat.
http://pl.youtube.com/watch?v=GLUAhV...eature=related <- nawiązanie do UFO w Phoenix (Arizona).
:lol:
Phoenix Lights nie są najsilniejszym dowodem na istnienie UFO, to jest po prostu manifestacja NOL-i których w ostatnich latach jest coraz więcej :X. Dla przykładu zobacz film na którym widać całą flotyllę obcych obiektów, dałem film na początku tematu.

Cytuj:
Głupi by się chyba domyślił ,że to fake cały czas się film trzęsie tylko nie na tą sekundę z "ufo".
A według ciebie film kręcony podczas wietrznej burzy telefonem komórkowym powinien mieć idealnie prosty kadr i jakość rodem z filmów Spilberga ? pfff..

Cytuj:
Oni wiedzą i nie powiedzą oke? Świat oznajmia "nie jesteśmy sami". Mohery "przecież Adam i Ewa nie mogli robić dzieci w kosmosie?! Wtf!!!" Ujawnienie istnienia UFO=upadnięcie największych religii świata=jeden wielki burdel + wojna.
Damn, szit, jak już coś mówisz to nie opieraj faktów na legendach, bo akurat przypowieść o Adamie i Ewie taką jest. W dodatku, nie wiem niby czemu po ujawieniu istnienia obcych cywilizacji doprowadzi do wojen ? Wiele rządów państw uznało istnienie UFO i jakoś z tego powodu się jeszcze nie biją. I ostatecznie, to, że istnieje UFO, nie znaczy, że upadnie jakakolwiek religia bo to jest po prostu bullshit. Mało tego, Watykan ma własne obserwatorium do znalezienia obcych cywilzacji.

Cytuj:
Koniec świata datowany na 21 grudnia 2012 według kalendarza majów, ich przepowiedni oraz według Egipcjan. Możesz wierzyć albo i nie. Tylko jest taki mały problem, a mianowicie to że oni posiadali większą wiedzę na temat astronomii niż Twój mózg może ogarnąć.
Tak samo sprawa 2012 roku. To jest zwykła komercja. Nie wiem czemu wszyscy opierają się na przepowiedniach jakiegoś człowieka, który jest z wykształcenia prawnikiem a tak naprawdę nie wie nic. Sam nawołuje do zakupu zapasów prezerwatyw i szczoteczek do zębów a od pewnego czasu jeździ swoim drugim Astonem Martinem i pluje wam w twarz, śmiejąc się z waszej naiwności. Prawdziwi specjaliści do spraw cywilizacji Majów, czy wybitności naukowe śmiały się z tych teorii. W dodatku tak na przepowedniach bym się nie opierał..

@ down
dobra, idź na bravo.pl
nie chodzi mi czy wierzysz czy nie, tylko o to, że nie przedstawiłeś dowodów :X.

Ostatnio edytowany przez neopostman - 25-08-2008 o 10:30.
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem