Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2008, 10:34   #55
YaMaRoOo
Użytkownik Forum

YaMaRoOo's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xaburoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

Widzę że dużo informacji tutaj opiera się na strefie 51.. Niektórzy kompletnie nie wiedzą nic na niej temat więc kilka podstawowych informacji.

Cytuj:
Położona tuż obok wyschniętego (37°14'10" N, 115°49'04" W), słonego jeziora Groom (ang. Groom Lake), oraz Poligonu Nevada. Dla pewności wybrano fragment pustyni, blisko kraterów po testach atomowych na sąsiednim poligonie. Z bazy tej kierowano amerykańskim wywiadem w czasie zimnej wojny.

Istnienie bazy potwierdzono oficjalnie dopiero w 1994 roku, choć zawsze była ona celem pielgrzymek ufologów i teoretyków spiskowych z całego świata.

Ze względu na ogromne zainteresowanie światowej opinii publicznej Strefą 51, wątpliwa jest teza, że do dziś prowadzone są tam prace o najwyższym stopniu tajności. (...)

Cytuj:
Napis głosi: "Strefa zakazana. Zabrania się poruszania i fotografowania za tym punktem." Na szczycie wzgórza można zobaczyć jeepa strażników
I na koniec zdjęcie satelitarne obiektu.

Mam nadzieję że pomogłem, i że informacjce na temat bazy które umieściłem przydadzą się. Niektóre informacje zaczerpnięte z wikipedii.
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem