Neo--Damn, szit, jak już coś mówisz to nie opieraj faktów na legendach, bo akurat przypowieść o Adamie i Ewie taką jest. W dodatku, nie wiem niby czemu po ujawieniu istnienia obcych cywilizacji doprowadzi do wojen ? Wiele rządów państw uznało istnienie UFO i jakoś z tego powodu się jeszcze nie biją. I ostatecznie, to, że istnieje UFO, nie znaczy, że upadnie jakakolwiek religia bo to jest po prostu bullshit. Mało tego, Watykan ma własne obserwatorium do znalezienia obcych cywilzacji.
@
A ile to osób umarło w imię boga? Dla przeciętnego człowieka bóg jest pewną zaporą, a jakby okazało się że nie ma boga to co? Chcesz być inteligentny to luuz ale nie pierdziel głupot. Dla Ciebie i dla mnie Adam I Ewa to legenda a czy dla innych też? Nie każdy jest zwolennikiem Teorii Darwina...
Neo---Tak samo sprawa 2012 roku. To jest zwykła komercja. Nie wiem czemu wszyscy opierają się na przepowiedniach jakiegoś człowieka, który jest z wykształcenia prawnikiem a tak naprawdę nie wie nic. Sam nawołuje do zakupu zapasów prezerwatyw i szczoteczek do zębów a od pewnego czasu jeździ swoim drugim Astonem Martinem i pluje wam w twarz, śmiejąc się z waszej naiwności. Prawdziwi specjaliści do spraw cywilizacji Majów, czy wybitności naukowe śmiały się z tych teorii. W dodatku tak na przepowedniach bym się nie opierał..
@Patrick Geryl jest z wykształcenia astrofizykiem a nie prawnikiem to raz a dwa dla mnie to on może sprzedawać nawet karmę dla kotów. A TOBIE radzę poczytać trochę literaturki popularnonaukowej... A Ci profesorowie itd od Majów i innych cywilizacji nie śmieją się mój drogi. Taki problem jest że oni sami nie wiedzą o co tak naprawdę chodzi z całą ich tą wiedzą astronomiczną i przepowiednią.
Ostatnio edytowany przez Soferim - 25-08-2008 o 11:36.
|