"Dzięki temu gazu"? ;o GAZOWI! Tak to się odmienia.
Ten dziwaczny, czerwony efekt jest conajmniej żałosny.
Kosmos lepiej nie wygląda, bo efekt mgły nie wystarczy...
A te bzdury, które ty wypisujesz, dotyczące naszych nabliższych galaktyk, planet możliwych do zamiekszanie i inne podobne teksty, są tak płytkie i głupie, że się tego czytac nie da.
Aha, i o Arashela fabule nic nie pisz, bo ona jest przynajmniej oryginalna, a nie wzorowana na czyjejs książce.
Aha, i super kałamarnice, które niszczyły 'floty' składające się z myśliwców, teraz przez te myśliwce zostały prawie całkowicie zniszczone? Coś tu nie pasuje...
@down
Po pierwsze, dowiedz się co oznacza "anegdota".
Po drugie, jaki jest cel kłótni? Ja się nie kłócę, poprostu niszczę szkodniki, albo to, co niepotrzebne. ^^
Nie, nie pogodzimy się. I nie sraj tak, nie mam zamiaru (przynajmniej narazie) napisac o tych najciekawszych aspektach twojej 'kariery', wiec jeszcze sobie jakis czas na tym forum poistniejesz. Ale grozby, nie? ^^
btw. dobrze bylo sie zakumplowac z Kedvenem i sie dowiedziec kilku ciekawych rzeczy o mistrzu wegla ^^
A czy ja musze robic swoje fake'i, zeby krytykowac? A w ogole, to nie wiem czy sie oplaca cos tu pokazywac, jesli calkiem spora czesc uzytkownikow tego forum, to smieszni ludzie twojego pokroju. Uwazasz sie za niewiadomo co, a nic takiego nie zrobiles. Jak sobie czytalem to co pisaliscie na chatboxie, jak jeszcze byl Garg i Kedven to nie moglem patrzec na te bzdury, ktore wypisujesz. Chlopcze, troche samokrytyki!
I powiem ci, ze mozesz sie odpier**** (nie chce Tompiorowi pracy robic

) od Arashela, bo on ma prawo do krytykowania, po tym co zrobil. Dla mnie to ty uwazasz sie za Pro i to ty sie wozisz po forum, a nie on. Wiec ta wasza ostatnia wojenka, byla calkiem bezsensowna.
Argumenty sie skonczyly? Albo nie chcesz przyjac do siebie prawdy? ^^ Ciebie i twojego fakea mozna skomentowac tylko tak: szal.pl
Carbonku, czemu posty edytujesz? :<
Przegrałeś.