Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2008, 18:48   #92
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@up
xD

@topic
A tak w ogole myslicie, ze jest milion wszechsiwatow czy tam w inne opowiastki, a byliscie w komosie? Wiecie, ze cos takiego jest? Moze nie ma kosmosu tylko noc i biale kropeczki jak rano chmury wieczorem, kropeczki i tyle. Zreszta duzo bym mogl napisac, ale jak czytam posty tych forumowych napinaczy ktorzy tak kozacza w w innych tematach, a tu gadaja , ze ufo to wazni ludzie, albo jakis gejachy z Hiszpani co dymali sie w wodzie im wrzalo w majtkach to... Pojebalo was wszystkich(oprocz paru osob)
no i mnie przez was, bo sie tu udzielilem.

A co do wiary to... Mam to gdzies, tak jak to UFO juz w nic nie mozna wierzyc, bo na kazda teorie znajdzie sie jakies "ale" i teoria sie pierdoli, ale bez watpienia 2000 lat temu byl sobie bordaty ziomus ktory dal chleba i rybek kazal sie Kochac mial na celu dobro wiec ludzia sie to przyjelo (wiekszosci), lecz to mozna uznac za dlugowieczna sekte przeciez. Tak samo Allachy i inne pierdoly. Ludzie nie kaza wierzyc w Boga tylko w dobro, bo gdyby Bóg byl taki dobry nie dal by nam zycia wiedzac, ze bedziemy cierpiec, ale zaraz tez napiszecie cos co pewnie zburzy moj tok myslenia, ale mnie to jebie. Powiem tylko wam taka ciekawostke ktora sam zauwazylem w zyciu (szczegolnie mowie do tych gowanirzy, ktorzy pisza te przyejbane teksty o babelkach etc.) Wierzcie w siebie, bo nawet najlepszy kolega was moze wydymac. Nie krzatajcie sobie glowy pierdolami o UFO czy innych gownach tylko jak zadymac dobra laske, albo jaki jej sprzedac bajer. Zamiast wydawac na czasopisma o gejach w Hiszpani zapodajcie sobie bluze, bo zima idzie i trzeba miec sie w co ubrac. Myslcie o swojej pracy uczcie sie tak, aby utrzymac swoja przyszla kobiete, bo pogadanki o UFO wam nie zapewnie, domu jedznia, picia. Mozecie zostac elektrykami i kabinowac zeby cos dojebac ciekawego jak Edison zarowe, ale UFO wykurwcie, bo ludzia ktorzy nie mieli prywatnego zycia i sie nudzilo stworzyli takie cos, a teraz wy tracicie odsetek cennego zycia.

PS.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ambaro Pokaż post
Zapraszam!
Temat o Planecie X

LINK
Chocby mnie pojebalo zobaczylbym na wlasne oczy zielone kurewki i Boga planeta by wy*****la w ziemie a od tego zalezalo moje zycie. Nie zajrze tam, bo udzielasz sie tam Ty kretynie.

KURWA ZA DUZO NAPISALEM, ale nudzi mi sie

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 25-08-2008 o 19:04. Powód: Kris
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem