Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2008, 18:56   #81
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Aha i coś ode mnie. Jest sobie google Earth i w miejscu gdzie jest Nibiru mamy to:

cut

Zamalowane. Ciekawe dlaczego?
No, jak ja w Google Earth wpisuje Nibiru to mam brak wyników wyszukiwania.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ambaro Pokaż post
I tu pokazujesz jak bardz znasz sie na astronomi
Wpisz se w google ta date i zobacz dlaczego jest szansa na globalna zaglade wtedy.. Jesli chodzi o Nibiru to nic niejest pewne.. To taka jakby legenda astronomow... Ale co mi szkodzi by puscic to na forum?? Niech sie ludzie oderwa od tibi nawet na te 5 min.... A w 2036 jest realne zagrozenie na zaglade.. Poczytaj troche a sie dowiesz czemu.
Taaak?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wiki
Obecnie rozmiary planetoidy szacuje się na 250 m, a masę na 2,1×1010 kg. Prawdopodobieństwo zderzenia z Ziemią jest oceniane na bliskie zeru.
To _nie_ jest realne zagrożenie.

@'udziecinnianie' tematu: strach przed końcem świata jest dziecinny, jakbym tak panikował za każdym razem, to pewnie bym już na zawał zdechł.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xoz Pokaż post
czyli ta planeta x porusza sie z v=35.5~mln km/s czyli >c? no no
Bo ta planeta ma w sobie pewien najrzadszy pierwiastek we wszechświecie i on wpływa na światło tak, że ono przy niej przyspiesza, i pozwala jej lecieć szybciej niż 'zwykłe' światło!1111

Cytuj:
Napisze jeszcze raz..
To co znajduje sie za Neptunem nie musi byc Planeta X.
To tylko mit fanatykow kosmosu... Jednakze cos za Neptunem jest na 100000%... Jest to potwierdzone publicznie przez NASA
Na 100000% powiadasz? Rotfl. A no i jest, Pluton i milion innych planetoid.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
A wiesz czemu cieszysz się jeszcze, że oddychasz powietrzem a nie siarczanem sodu ? Tak tak, to ci pier***** ekolodzy ;<.
Idąc za jego logiką - gdyby nie ekolodzy, to człowiek by się mógł rozwijać. W przeciągu jednego pokolenia nauczylibyśmy się oddychać dwutlenkiem siarki i tlenkiem węgla!

Cytuj:
Ok, nie zbaczajmy z tematu, nieinteresuje was to, to nie czytajcie, nie komentujcie... Tmat mial na celu poruszyc wyobraznie niektorych ludzi, odciagnac ich na chwile od tibi.. Ale jak zwykle pojawili sie wielcy dementorzy, ktorzy sa przy kazdym temacie nastawieni pesymistcznie...
A wie cjesli chcecie cos pisac, to prosil bym o pisanie na temat...
Jeśli wiara w brak końca świata to pesymizm, to chyba mam jakiś mocny uraz psychiczny. A dementorów szukaj w Harrym Potterze.

I jeszcze, w jednym z tych filmów, co dałeś jest comment autora:

Cytuj:
HEY FOLKS! WATCH MY VIDEO ''NIBIRU 2012 BULLSHIT''. AFTER POSTING MY VIDEOS ABOUT NIBIRU I TOOK A DEEPER LOOK IN THE MATTER OF NIBIRU AND MY CONCLUSIONS AND FINAL VIEW IS DESCRIBED IN THAT VIDEO. (...)
Czyli gość dorosnął.

Trochem się rozpisał (a raczej rozcytował) i pewnie dorzuciłem drew do flame war'a.

edit:

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Bullshit, to Lavos z Chrono Triggera.
Serge nas uratuje! (I mam nadzieję, że nie popisałem się ignorancją, i nie okaże się, że Serge był w Chrono Crossie...).

Cytuj:
Nibiru to planeta HAAHAH
Sami widzicie, Wchodza, czytaja jednego posta, i pisza jakies dziwne bzdury...
Nibiru ma bardzo duze pole magnetyczne, ktore moze spowodowac zmiany w naszym klimacie...
Bullshit, co ma pole magnetyczne do klimatu?

Ostatnio edytowany przez Lasooch - 25-08-2008 o 19:02.
Lasooch jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.