25-08-2008, 19:11
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik
puknij sie czlowieku w glowe - i to mocno
tak, jestem kretynem, bo nie wierze w zielone ludziki i latajace talerze; samo to stwierdzenie brzmi cokolwiek idiotycznie
|
No to tak jak powiedziec "Koles z broda" a setki dowodow na istnienie sie nie liczy ? Nic tylko tekst typu "Mam to w ch**u i nie ma tego" nie umiesz powiedziec ? Blaznem jestes w moich oczach .
Cytuj:
A co do wiary to... Mam to gdzies, tak jak to UFO juz w nic nie mozna wierzyc, bo na kazda teorie znajdzie sie jakies "ale" i teoria sie pierdoli, ale bez watpienia 2000 lat temu byl sobie bordaty ziomus ktory dal chleba i rybek kazal sie Kochac mial na celu dobro wiec ludzia sie to przyjelo (wiekszosci), lecz to mozna uznac za dlugowieczna sekte przeciez. Tak samo Allachy i inne pierdoly. Ludzie nie kaza wierzyc w Boga tylko w dobro, bo gdyby Bóg byl taki dobry nie dal by nam zycia wiedzac, ze bedziemy cierpiec, ale zaraz tez napiszecie cos co pewnie zburzy moj tok myslenia, ale mnie to jebie. Powiem tylko wam taka ciekawostke ktora sam zauwazylem w zyciu (szczegolnie mowie do tych gowanirzy, ktorzy pisza te przyejbane teksty o babelkach etc.) Wierzcie w siebie, bo nawet najlepszy kolega was moze wydymac. Nie krzatajcie sobie glowy pierdolami o UFO czy innych gownach tylko jak zadymac dobra laske, albo jaki jej sprzedac bajer. Zamiast wydawac na czasopisma o gejach w Hiszpani zapodajcie sobie bluze, bo zima idzie i trzeba miec sie w co ubrac. Myslcie o swojej pracy uczcie sie tak, aby utrzymac swoja przyszla kobiete, bo pogadanki o UFO wam nie zapewnie, domu jedznia, picia. Mozecie zostac elektrykami i kabinowac zeby cos dojebac ciekawego jak Edison zarowe, ale UFO wykurwcie, bo ludzia ktorzy nie mieli prywatnego zycia i sie nudzilo stworzyli takie cos, a teraz wy tracicie odsetek cennego zycia.
|
Jakbys wiedzal jakie pieniadze ma kosciol to przekonalbys sie czemu tyle religia jest wykorzystywana do zarabiania pieniedzy.
Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 25-08-2008 o 19:21.
|
|
|