Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamarroo
Do azraelusa czyli idioty który miażdzy wnętrznosci buahahahaahhaahahahhaa
ja mam hujowe pvp i co z tego powodu? skoro to ty na tym serwerze nie grasz tylko stoisz w pz xDDDD
wez sie lepiej schowaj lamusie z tym szczurem bo jestes taki fighter to wpadnij do bochni i sprawdzimy 
a Vilumka zostawcie w spokoju !! żałosne *****ska
a azraelus a partyzanci to twoi kumple podobno i co wyjebali dzieciaczka oj ;/
tak po za tym ty nigdy nie siedziałes na vent TE =)
jeszcze jedno na forum moge pisac co zechce poniewaz wy mozecie mi zrobic huja i w tej grze i na rl  )))
dziekuje pozdrawiam proponuje harmonie xD
|
Jak ja siedzialem na vencie TE to ty jeszcze w pieluchy srales i nie wiedziales co to jest Tibia .Po drugie zapytaj kogo kolwiek czy siedzialem na vencie rzecz jasna :> Ze zal ci dupe sciska ze ja siedzialem a ty nie "nie moj probem" .Nie jestem kims kto swoja przyszlosc zwiazal tylko z tym serwerem. Jesli chodzi ci o wyjebanie mnie z partyzantow rzecz prosta Fraten wyjebal wszystkich i zalozyl nowa gildie .I to nie jest tak bo moglem byc free ale wybralem Yapan rozumiesz ? Jak nie to zrozum mi nie zalezy czy ja bede gral teraz czy pozniej ,bo ty na kazdym kroku lizales i lizesz do do dzis dzien kazdemu dupe .Wystarczy miec swoje zasady i jest wszystko Ok

Ale Pan Maras musi miec wszystko po swojemu inaczej likwiduje ludzi dla niego niewygodnych .Hmm dlaczego Pan Frateno nie gra na pandori ? A dlatego ze dobrze ogarnial i sie o wladze poklocil hahha

Poklocil sie tak ,bo nie mogl rzadzic