Zobacz pojedynczy post
stary 25-08-2008, 20:14   #104
Ufocznik
Użytkownik Forum

Ufocznik's Avatar

Data dołączenia: 26 07 2004
Lokacja: Piła/Poznań

Stan: Niegrający
Imię: Ufoczix
Ufocznik ma numer GG 1483849
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze Pokaż post
Objawienia - kazdy moze wymyslic
Cudy - Widzales kiedys cud ?
Pismo swiete - Jakis brodaty koles zdawal sobie sprawe z tego ze ludzie potrzebuja rzecz w ktora beda wierzyc i wiedzal ze moze na tym zarobic dlatego wymyslil historie cala ( Moje wytlumaczenie/zdanie na temat boga)
Opentania - ile widzales opentan a nawet jak pare bylo to mogly byc to choroby psychiczne .
Tyle
O ufo jest duzo teori prawdopodobnych a jak ja slysze adam i ewa ktorzy mieli dziecko z przyslowowej "dupy" to mi sie smiac chce.
widzenia kosmitow - kazdy moze cos wymyslic/halucynacje
ufo - widziales kiedys ufo?
dowody na istnienie - jakis kretyn zdawal sobie sprawe, ze ludzie beda wierzyc we wszystko co ukaze sie w podrzednym, szmatlawym brukowcu i wiedzial, ze moze na tym zarobic, dlatego wymyslil durna historie (np te o dwoch hiszpanach i wrzuceniu ufoka do wody, lol)
wyglada na to, ze nie wiesz na czym polegaja opetania, nie bede ci tlumaczyc, bo sam nie znam sie na tym na tyle dobrze i szczerze nie bardzo mnie to interesuje, napewno jednak nie maja nic wspolnego z chorobami psychicznymi
a co do adama i ewy, ta historia nie kloci sie wcale z teoria darwina, problem polega na tym, ze mozna ja zle zinterpretowac, bo nie jest ona dokladnym i doslownym opisem powstania ludzkosci
Ufocznik jest offline   Odpowiedz z Cytatem