Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ufocznik
widzenia kosmitow - kazdy moze cos wymyslic/halucynacje
ufo - widziales kiedys ufo?
dowody na istnienie - jakis kretyn zdawal sobie sprawe, ze ludzie beda wierzyc we wszystko co ukaze sie w podrzednym, szmatlawym brukowcu i wiedzial, ze moze na tym zarobic, dlatego wymyslil durna historie (np te o dwoch hiszpanach i wrzuceniu ufoka do wody, lol)
wyglada na to, ze nie wiesz na czym polegaja opetania, nie bede ci tlumaczyc, bo sam nie znam sie na tym na tyle dobrze i szczerze nie bardzo mnie to interesuje, napewno jednak nie maja nic wspolnego z chorobami psychicznymi
a co do adama i ewy, ta historia nie kloci sie wcale z teoria darwina, problem polega na tym, ze mozna ja zle zinterpretowac, bo nie jest ona dokladnym i doslownym opisem powstania ludzkosci
|
Tylko moj drogi wszedzie sa programy / filmy / zdjecia itp z istnienia ufo a o jezusie to sa bajki typu adam ewa i zakazany nocnik , wez sie uspokoj .
Nikt na tym napewno nie zarobi ze opowie w gazecie ze widzal ufo .
Strefa 51 sa podejzenia ze ufo jest tam i to jest jedyne miejsce na sweicie po za prawem , he? A wyjasnij mi to ze w USA spadl statek kosmiczny i przez miesiac robiono potajemnie badania czy to ufo , szmatlawiec sie jakis o tym dowiedzal i NAGLE znalezli dowody ze to maszyna USA.
Pozdro&Pocwicz.