Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ZapodajMuze
Objawienia - kazdy moze wymyslic
Cudy - Widzales kiedys cud ?
Pismo swiete - Jakis brodaty koles zdawal sobie sprawe z tego ze ludzie potrzebuja rzecz w ktora beda wierzyc i wiedzal ze moze na tym zarobic dlatego wymyslil historie cala ( Moje wytlumaczenie/zdanie na temat boga)
Opentania - ile widzales opentan a nawet jak pare bylo to mogly byc to choroby psychiczne .
Tyle
O ufo jest duzo teori prawdopodobnych a jak ja slysze adam i ewa ktorzy mieli dziecko z przyslowowej "dupy" to mi sie smiac chce.
|
od opętań to sie kolego odpier.. jeżeli nie masz pojęcia o co chodzi
A co do tematu, ja wierze i w Boga jak i w Inne cywilizacje i koło dupy mi lata że zaraz ktoś będzie pisał że tak nie może być. Kto bo stworzył Wszechświat?
Zielone ludki? Ogólnie to nie mam pojęcia czemu każdy nabija się ze kosmici są zieloni. Ciekawe czemu mamy takie wyobrażenie... a może naprawde w Strefie 51 jest Kosmita? był? a może gdzieś ich wylęgarnie znaleziono pod ziemia? Wrzechświat jest za duży żebyśmy byli sami - tyle powiem. Ale z drugiej strony za dużo jest dowodów ze Bóg Istnieje, że jest życie pozagrobowe. Tak jak ktoś się posjonuje "Ufo" niech też poczyta o wychodzeniu z ciał którego może doświadczyć zwykły śmiertelnik, wywoływaniu duchów, poruszaniu przedmiotami za pomocą "siły woli". A i jeszcze Opętania to jest najłatwiej zauwarzyć może nie w Polsce ponieważ jak to może niektórych zdziwi w polsce jest więcej wierzących niż w innych krajach np: Europy. Większość z Was miała styczność z Telewizją Satelitarna więć pewnie widzieliście kanały np: Włoskie gdzie są wróżby i inne zabiegi aby odpędźic Demony. Osobiśćie znam księdza który interesuje się Opętaniami i był kilka razy na zabiegach wypędzania z duszy Demonów i wiem z jego relacji że to co Ci ludzie wyprawiają podczas tych zabiegów to nie jest naturalne i że nie jest to spowodowane choroba psychiczna. Ten sam ksiądz mi mówił ze raz właśnie pomagał pewnej nastolatce którą opętał Demon tzn pojechał z nią do Jędrzejowa do Egzorcysty, i po pierwszych 4-5 się udało. Tylko że ksiądz miał później problem że tam Demon zaczął nawiedzać mojego księdza przez kilka dni. Nie wspominam ze czuł jego oddech ale np: otwieranie drzwi, zrzucanie przedmiotów, jest na porządku dziennym ta? Może coś jeszcze, mam znajomego który przy mnie potrafił poruszać ołówkiem, potrafił wyjść z ciała i zobaczyć co robi znajomy w domu oddalonym o 1km zadzwonić do niego i podać co przed chwilą robił jak ma ułożone kwiatki te sprawy. Więcej już nie będe pisał bo po co? Ogólnie zachęcam do oglądnięcia filmu na podstawie prawdziwych wydarzeń - Egzorcyzmy Emilly Rouse
Pewnie każdy napisze że to jest zrobione komputerowo ale niestety to było nagrywane na żywo
http://pl.youtube.com/watch?v=lQlIN_VaM-Y
rozszeżone
http://pl.youtube.com/watch?v=LPkGtbPSwLg