Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer
PRZECZYTAJCIE TE POSTY PO 2 RAZY I DAJCIE SOBIE SPOKÓJ Z SOFEM!
PS N I E C Y T U J C I E Z D J Ę Ć
|
Anitaaa - racja, ale to mało powiedziane. Pozwól, że trochę dosadniej rozwinę twoją myśl...
Takich ludzi właśnie nie czaję. Nie dość że mówi wszystkim, co mają robić a czego nie, w nie jego temacie, który jest właśnie dla tych, którzy nie chcą dać spokoju sof, zabawne też o tyle, że adminem czy nawet moderatorem to on nie jest. No i ta oczo... czcionka, która delikatnie sugeruje, że ma czytających za debili, trzeba ryknąć by dotarło. To się nazywa wysoki poziom!
Swoją drogą o wiele łatwiej jest po raz 6758 napisać standardowe hasło, powtarzane non stop (smells like spam), żeby dać sobie spokój, że żal etc. niż próbować kombinować, nawet bez skutku. Malkonenci są najśmieszniejsi w tym temacie. Nikt im nie każe tu zaglądać, jednak to robią bo muszą komentować i prowadzić jakieś krucjaty w bliżej nie określonym celu.
Robią z siebie pośmiewisko wyjeżdżając z takimi
mądrymi zwrotami, choć pewnie sami nie zdają sobie z tego sprawy.
Anyway, to ich cyrk i ich małpy, a jak będzie trzeba, temat zostanie zamknięty, jeśli tak tego pragniecie
o wielcy oświeceni, którzy śmieją się z tego, że ktoś chce poszukać, to wyslijcie moderacji PM, jak uznają że należy, temat zamkną, right? No widzicie, to takie proste.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Madasaki
 Zbierzmy to co wiemy. Czyli nic. 
|
Jeśli wiesz, że to a to to ściema a tamto nie wypaliło, to też jest wiedza. Można wykluczać w ten sposób pierdoły o których nie warto więcej pisać i brać to pod uwagę przy dalszym kombinowaniu.
Ja nie szukam SS od dawna, nie mam też zamiaru uganiać się za paroma pikselami parę lat, więc jak już się za to zabierać, to porządnie (patrz mój post wyżej). I właśnie po to chciałem wszystko uporządkować, zebrać i podyskutować bez flustratow takich jak Rocket Slayer, jednak jak widać nikt się specjalnie nie kwapi, więc po staremu będą tylko takie tematy w których jest misz masz, piąte przez dziesiąte i po raz setny ktoś wyskakuje z genialną teorią, która jest obalona od dawna...