Wrócę tu jeszcze na chwilke do strefy 51. Wszystko fajnie ładnie, tylko dlaczego, skoro jest to takie super pro evul tajne miejsce to czemu można mu robić zdjęcia satelitarne?? Istnieje wiele obiektów wojskowych, którym nie można robić fotek z kosmosu ale co do strefy 51 feel free, kiedyś nawet widziałem takie zdjęcie. Jak na mój gust najbardziej prawdobodobne jest to że strefa 51 to baza służąca do oblatywania eksperymentalnych jednostek lotniczych (stąd doniesienia o UFO). Co do WTC, jestem za teorią mówiącą że to zdarzenie jest bardzo podobne do Pearl Harbor (amerykańcy wiedzieli, ale potrzebne było poparcie ludności w celu wywołania wojny, więc palcem nie kiwneli, a po tym zdarzeniu obywatele USA raczej nie mieli zbyt dużych obiekcji do atakowania Japoni). Co do UFO. Gdzieś tam w kosmosie szansa na to że istnieje życie jest taka sama jak na to że jutro ktoś, w jakimkolwiek temacie na forum tibia.pl napisze głupiego posta (100%). Hmm, jeśli już gadamy o różnych dziwnych zjawiskach może ktoś mi wyjaśnić co może wywoływać rozbłyski podobne do błyskawic (cały świat zmienia się w światło), ale bez grzmotu?? Wierze że jest jakieś sensowne wytłumaczenie, ale jakoś nie chciało mi się go szukać (w szczególności że z 2 najziwniejszych zjawisk widzianych w moim życiu to było drugie, a pierwsze nastąpiło między paroma takimi błyskami

.
Ufff, ale się rozpisałem, jak chcecie się bawić możecie też rozwiązywać tajemnice mateorytu tunguskiego (UFO to jedna z teorii, chociarz ja preferuje komete która wybuchła nad ziemią).
@down: Pamiętam nawet pracę na ten temat, przekonywała że wszelkie błędy w badaniach jadra ziemi można wytłumaczyć poprzez puste jądro. Jednakże miała wiele błędów więc można było się nią podetrzeć conajwyżej.