Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2008, 00:15   #3444
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron Pokaż post
Ciekawią mnie dwie rzeczy. Pierwsza: Czy to, że ktoś ma PACC oznacza, że jest ode mnie mądrzejszy/lepiej wykształcony? Niby z jakiego powodu i czego mam im zazdrościć? I dwa: Czy rozumiesz, co dokładnie napisałem, czy po prostu czepiasz się czego wlezie?

Kluczowym słowem jest "czasem". Bo jakbyś grał przez jakieś trzy dni w to samo z tępymi jak kalosz botami, które rzezasz nawet się nie męcząc tobyś się znudził na dłużej. Zresztą to szczegóły.
"I wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby SoF mogli zdobyć tylko gracze PACC... stara zagrywka CipSoftu, coby więcej frajerów go kupiło" - może źle zrozumiałem, ale nazwałeś ludzi kupujących pacc frajerami. Może ja się źle wyraziłem, chodzi o to, że nie wszyscy co kupują pacc sa inteligenti itp, ale wsród nich są tacy i nazywaniem ich frajerami jest troche niesprawiedliwe.
A co do tego słowa kluczowego to go nie widzidze tam

@Madasaki, RookeR
A kto tak powiedział?
Raczej nie wrócę, ale link do tego forum mam na samej górze w ulubionych więc wchodzę prawie za każdym razem jak siedzę przy kompie. Czekam na chwilę kiedy ludzie wpadną na właściwy trop , albo jakaś kolejna ekipa z blue jeepa wymyśli jeszcze lepszy kawał
Wróce jak z Tibi znikną boty i dzieci neo, czyli sami wiecie kiedy.

Miło jednak, że mnie liudzie pamiętają dzieki serdeczne

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem