Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Alphadron
Ciekawią mnie dwie rzeczy. Pierwsza: Czy to, że ktoś ma PACC oznacza, że jest ode mnie mądrzejszy/lepiej wykształcony? Niby z jakiego powodu i czego mam im zazdrościć? I dwa: Czy rozumiesz, co dokładnie napisałem, czy po prostu czepiasz się czego wlezie?
Kluczowym słowem jest "czasem". Bo jakbyś grał przez jakieś trzy dni w to samo z tępymi jak kalosz botami, które rzezasz nawet się nie męcząc tobyś się znudził na dłużej. Zresztą to szczegóły.
|
"I wcale by mnie nie zdziwiło, gdyby SoF mogli zdobyć tylko gracze PACC... stara zagrywka CipSoftu, coby więcej frajerów go kupiło" - może źle zrozumiałem, ale nazwałeś ludzi kupujących pacc frajerami. Może ja się źle wyraziłem, chodzi o to, że nie wszyscy co kupują pacc sa inteligenti itp, ale wsród nich są tacy i nazywaniem ich frajerami jest troche niesprawiedliwe.
A co do tego słowa kluczowego to go nie widzidze tam
@Madasaki, RookeR
A kto tak powiedział?

Raczej nie wrócę, ale link do tego forum mam na samej górze w ulubionych więc wchodzę prawie za każdym razem jak siedzę przy kompie. Czekam na chwilę kiedy ludzie wpadną na właściwy trop

, albo jakaś kolejna ekipa z blue jeepa wymyśli jeszcze lepszy kawał

Wróce jak z Tibi znikną boty i dzieci neo, czyli sami wiecie kiedy.
Miło jednak, że mnie liudzie pamiętają

dzieki serdeczne