Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dixyra
Azraelus, musimy sobie cos wyjasnic; nie lubie nikogo wyzywac ale chyba kurwa zaczne bo to co piszesz mnie serio roz*******a moze wyjasnijmy sobie pewne kwestie.
1) Istnieje takie cos jak edytuj, pominales jakies wazne info, klikasz na ta pierdolona ikonke i wpisujesz to o czym zapomniales wczesniej napisac.
2) Czy ty kurwa na serio masz tak popierdolone w tej glowie aby pisac ze niby ja robie sobie konta na tak durnowatym forum i wychwalam sam siebie?
3) Na temat wojny i Twoich postow; nic nie wnosisz do tematu, wyzywasz/jestes wyzywanym, pierdolisz cos o tym ze jakbys kogos z nas spotkal na rl'u to bys mu wnetrznosci zmiazdzyl
*azraelus 15:09:11
jednym uderzeniem w brzuch miazdze ci wnetrznosci*
Krotko powiem, jezeli zdecydujesz sie cos zrobic, chcialbys sie ustawic na opena nawet jezeli bys powiedzial ze od nas moze wyjsc 5 osob to wez wyslij mi list na Edron, najlepiej przed sylwestrem, lecz jezeli preferujesz pz'towy styl zycia to nie wypowiadaj sie wogole, jezeli mozesz i nie chcesz dalej psuc swojej opinii na forum.
Nie czytalem twoich 2 ostatnich postow tzw. TE POST ale pewnie wyzywasz Kamarraa i sie wychwalasz swoim pvp.
Pozdrawiam
/Wojtek
|
Dixyra rozbawiasz mnie gdy ty prowadziles pztowy styl zycia to bylo swietnie co nie ? Jesli bys choc troche kumal sytuacje to bys wiedzial ze macie narazie mocniejszy team tzn macie przewage liczebna nie oszukujmy sie .Jesli chodzi o wyzywanie to wlasnie ty jestes znany z pojazdow do tego mozna dodac waszego Boga Viluma ,lecz nie mi tu osadzac bo wy wiecie najlepiej ze jestescie najlepsi i wogle co to nie wy .O wyzywaniu zerknij kto pierwszy zacza :> I naucz sie wkoncu czytac posty ze zrozumieniem jesli maja tak wygladac nasze posty to nie pisz bo to byl moj ostatni post tak mysle :> chyba ze znow cos zajebiste... wymyslisz .

zeby mnie sprowokowac ...