Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2008, 07:48   #92
Kamarroo
Użytkownik Forum

Kamarroo's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bochnia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kamarroo
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 80
Poziom mag.: 59
Domyślny ;p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Azraelus Pokaż post
Jak ja siedzialem na vencie TE to ty jeszcze w pieluchy srales i nie wiedziales co to jest Tibia .Po drugie zapytaj kogo kolwiek czy siedzialem na vencie rzecz jasna :> Ze zal ci dupe sciska ze ja siedzialem a ty nie "nie moj probem" .Nie jestem kims kto swoja przyszlosc zwiazal tylko z tym serwerem. Jesli chodzi ci o wyjebanie mnie z partyzantow rzecz prosta Fraten wyjebal wszystkich i zalozyl nowa gildie .I to nie jest tak bo moglem byc free ale wybralem Yapan rozumiesz ? Jak nie to zrozum mi nie zalezy czy ja bede gral teraz czy pozniej ,bo ty na kazdym kroku lizales i lizesz do do dzis dzien kazdemu dupe .Wystarczy miec swoje zasady i jest wszystko Ok Ale Pan Maras musi miec wszystko po swojemu inaczej likwiduje ludzi dla niego niewygodnych .Hmm dlaczego Pan Frateno nie gra na pandori ? A dlatego ze dobrze ogarnial i sie o wladze poklocil hahha Poklocil sie tak ,bo nie mogl rzadzic
powiem ci tak co do Marasa ja go znałem troche bo byłem pewien czas w partyzantce i wiem ze to jest spoko gosc który jebie takich lamusów jak ty
a co do twojego siedzenia na ich vent to jeden z leadrów nam powiedział ze nigdy nie siedziałes a mysle ze taka jest prawda tylko chcesz sie pochwalic przed takimi typami jak masterr mietek który jest najwiekszym noobem xD
a tak pozatym to ty jestes dla mnie prze chujem bo przyszedłes na titanie z myslą ze bedziesz walczył i zrobiłes jakiegos hujowego pallka pewnie z 60 distansem zamiast eldera albo mastera?xD
a sry ty miałes 40 ms ale roz*****łem ci go solo kiedys w thais moim 45 ms ahahahaha
pamietaj Wojownik-abg

21:41 Kamarroo [77]: Gather 4:35 xD
21:41 Master Vopi [88]: o tej godzine to mi sie snia gole panienki XD
16:31 Karurakus [59]: chyba będą coś ogarniać bo zeweus kupił pacca
Kamarroo jest offline   Odpowiedz z Cytatem