Cytuj:
Oryginalnie napisane przez FSlash
Anitaaa - racja, ale to mało powiedziane. Pozwól, że trochę dosadniej rozwinę twoją myśl...
Takich ludzi właśnie nie czaję.
|
To nie wyrażaj o nich opinii, skoro ich nie rozumiesz.
Cytuj:
|
Nie dość że mówi wszystkim, co mają robić a czego nie, w nie jego temacie, który jest właśnie dla tych, którzy nie chcą dać spokoju sof, zabawne też o tyle, że adminem czy nawet moderatorem to on nie jest.
|
Co z tego, że nie jest to mój temat? CO Z TEGO, ŻE NIE JESTEM MODKIEM?
Cytuj:
|
No i ta oczo... czcionka, która delikatnie sugeruje, że ma czytających za debili, trzeba ryknąć by dotarło. To się nazywa wysoki poziom!
|
Hahahahaha ty masz jakieś kompleksy? Rozbawiłeś mnie tym, dziękuję.
Swoją drogą o wiele łatwiej jest po raz 6758 napisać standardowe hasło, powtarzane non stop (smells like spam), żeby dać sobie spokój, że żal etc. niż próbować kombinować, nawet bez skutku. Malkonenci są najśmieszniejsi w tym temacie. Nikt im nie każe tu zaglądać, jednak to robią bo muszą komentować i prowadzić jakieś krucjaty w bliżej nie określonym celu.
Cytuj:
|
Robią z siebie pośmiewisko wyjeżdżając z takimi mądrymi zwrotami, choć pewnie sami nie zdają sobie z tego sprawy.
|
Sądzisz, że nie mam pojęcia o czym piszę? Sorki, tu sie mylisz. Każda moja wypowiedź jest przemyślana. Sorki dżordż, pomyliłeś mnie z kimś.
Cytuj:
|
Anyway, to ich cyrk i ich małpy, a jak będzie trzeba, temat zostanie zamknięty, jeśli tak tego pragniecie o wielcy oświeceni, którzy śmieją się z tego, że ktoś chce poszukać, to wyslijcie moderacji PM, jak uznają że należy, temat zamkną, right? No widzicie, to takie proste.
|
Geeeez ludziska! JA NIE ŚMIEJĘ SIĘ Z KAŻDEGO, KTÓRY CHCE SZUKAĆ!!! Śmieję się z tobie podobnych i tych, którzy za bardzo kombinują, czasami granicząc z absurdem. Już to kiedyś wyjaśniłem ale może nie miałeś okazji przeczytać.
Cytuj:
|
Jeśli wiesz, że to a to to ściema a tamto nie wypaliło, to też jest wiedza. Można wykluczać w ten sposób pierdoły o których nie warto więcej pisać i brać to pod uwagę przy dalszym kombinowaniu.
|
Racja
Ja nie szukam SS od dawna, nie mam też zamiaru uganiać się za paroma pikselami parę lat, więc jak już się za to zabierać, to porządnie (patrz mój post wyżej).
Cytuj:
|
I właśnie po to chciałem wszystko uporządkować, zebrać i podyskutować bez flustratow takich jak Rocket Slayer,
|
Strashne
3m sie ciepło, ziom!
Cytuj:
|
Wiem, powinnam Ci wysłać PW, no ale już za późno...
|
Ty to już nawet siebie kontrolować nie potrafisz? How sad...
Cytuj:
Teoria "trójpunkta sofa" jest jak to powiedział Dark Alphadron słaba, pozbawiona sensu. Dodatkowo jeżeli wieżyć słową 'ojca rookgaardu' (Knighmare) to szukamy za daleko... A po za tym, macie jakiś quest w tibi z wykożystaniem geometri (ogólnie matematyki)? Nie uważacie że tibia jest zbyt prostą grą na snucie takich teori? W tibi trudno o jaką kolwiek fabułe* a co dopiero o jakieś specificzne teorie na temat questów...
* Fabuła w tibi przyznajcie sami jest baardzo cienka... Moim zdaniem jeżeli da się znajść Sofa to przez powiązania fabularne... No bo questów z fabułą kilka w tibi jest =P
|
Polecam przeczytać post Rookera.
Cytuj:
|
Ta dyskusja do niczego nie zaprowadzi, bo każdy ma swoją rację, więc po tym poście ja już nie będę zaśmiecać nią tematu.
|
Racja
Cytuj:
|
Straszny to jest pokemoniasty język, nawet używany celowo, ale rozumiem że Ci z tym dobrze i myślisz, że jak rzucisz takimi tekstami, to jesteś cool i mnie ośmieszyłeś.
|
x-D ty na serio masz kompleksy

No cóż, nobody's perfect
Cytuj:
|
Za bardzo kombinuję, bo...? Ach, bo chciałem wszystko zebrać do kupy. Faktycznie, to jest dopiero absurd.
|
Widać, tak to jest jak się nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Napiszę byś nie musiał się wysilać ->
Nie napisałem, że ty kombinujesz.
Cytuj:
|
Hmm, czekaj, wprawiłeś mnie w zakłopotanie... Może to, że nie masz żadych uprawnień, by mówić tutaj wszystkim, co by dali sobie spokój i czego nie robili?
|
Do tego trzeba uprawnień? Anyway, pisząc aby dali sobie z tym spokój staram się oszczędzić im rozczarowania i straconego czasu.
Pozdro