Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2008, 10:24   #10878
Giv
Użytkownik Forum

Giv's Avatar

Data dołączenia: 11 01 2008
Lokacja: NS

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Candia
Poziom: Idk
Skille: Good;s
Domyślny

Apropos bo widze ze cos tam up sie posypalo TORIXON ehmm no wiec tak , nie wiem co z tym chlopakiem sie dzieje ale ma za duza wyobraznie chyba 1st wkrecal all ze to giv zaje** heavy mace na inQ - dobra na kogos trzeba bylo zwalic przeciez nie przyzna sie ze to on_wiadomka ;* 2nd teraz doszly mnie sluchy ze torixon ubil giva na 202 lvlu (u win!!) - ujme to tak " nie przypominam sobie "- ehmm ale nie wiem moze gdzies na otsie ubiles sir giva i myslalem ze to rl - moze moze nie wiem czy chciales wykozystac to ze ja juz nie gram ponad miecha - pewnie sobie pomyslales wkrece ludziom ze go ubilem bd PRO PLAYER ^^ , moze sie tym jarasz ze mnie raportowales ;o ze co jakis czas wpadal gm do mnie a moze ci chodzi o ta sytuacje na d hellu Lece sobie na d hell pobic demki patrze sobie na dół a tam x4 demons z prawej a z lewej sciana m wali a za nia torixon je rzuca <3 No fakt faktem ze jak bym wlazl to mial bym 4 demoki na klacie i w sumie zadnej drogi ucieczki no sorry torixon ale nie poszlo po twojej mysli i nie zszedlem tam ;* no i specjalnie dla ciebie 4,5h po tej twojej akcji

Giv jest offline   Odpowiedz z Cytatem