Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2008, 12:30   #602
FSlash
Użytkownik forum

FSlash's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Tam, gdzie snejki hasają

Profesja: Knight
Świat: 1 hita dostają
Poziom: npm
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rocket Slayer Pokaż post
To nie wyrażaj o nich opinii, skoro ich nie rozumiesz.
W swoim poście robisz dokładnie to samo.
Zresztą nie mogłem sobie odmówić tej przyjemności.

Cytuj:
Co z tego, że nie jest to mój temat? CO Z TEGO, ŻE NIE JESTEM MODKIEM?
Hmm, czekaj, wprawiłeś mnie w zakłopotanie... Może to, że nie masz żadych uprawnień, by mówić tutaj wszystkim, co by dali sobie spokój i czego nie robili?

Cytuj:
Hahahahaha ty masz jakieś kompleksy? Rozbawiłeś mnie tym, dziękuję.
Gdybym miał jakieś kompleksy, pewnie bym was wyśmiał i zaczął mówić o tym, że ktoś tu ma jakieś kompleksy.

Cytuj:
Sądzisz, że nie mam pojęcia o czym piszę? Sorki, tu sie mylisz. Każda moja wypowiedź jest przemyślana. Sorki dżordż, pomyliłeś mnie z kimś.
W takim razie gratuluję specyficznego toku myslenia. Ja napisałbym wiadomość do moderacji, bo przeglądając temat jest oczywiste, że nikt się nie przejmie tym, co napiszesz i dalej będą próbować.

Cytuj:
Geeeez ludziska! JA NIE ŚMIEJĘ SIĘ Z KAŻDEGO, KTÓRY CHCE SZUKAĆ!!! Śmieję się z tobie podobnych i tych, którzy za bardzo kombinują, czasami granicząc z absurdem. Już to kiedyś wyjaśniłem ale może nie miałeś okazji przeczytać.
Za bardzo kombinuję, bo...? Ach, bo chciałem wszystko zebrać do kupy. Faktycznie, to jest dopiero absurd.
To jak jest bo przeczysz sam sobie, przyznajesz mi rację, kiedy mówię o oddzielaniu ściem, a potem nazywasz moje poczynania graniczącymi z absurdem. Poza tym nic tobie do tego kto jak bardzo chce kombinować.

Cytuj:
Strashne

3m sie ciepło, ziom!
Straszny to jest pokemoniasty język, nawet używany celowo, ale rozumiem że Ci z tym dobrze i myślisz, że jak rzucisz takimi tekstami, to jesteś cool i mnie ośmieszyłeś. Osobiście nic do Ciebie nie mam, chciałem na twoim przykładzie ukazać głupotę tego, co tu robicie. Też się trzym.

Cytuj:
Racja
W jednym się zgadzamy.

Cytuj:
No cóż, nobody's perfect
Teraz nawet w dwóch.

Cytuj:
Widać, tak to jest jak się nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Napiszę byś nie musiał się wysilać -> Nie napisałem, że ty kombinujesz.
To nie zmienia faktu, że nie rozumiem czemu przeszkadza Ci, że ktoś chce kombinować. Więc mówiąc "tobie podobnych" mialeś na myśli ludzi, którzy uważają, że pisanie ciągle by dać sobie spokój jest bezcelowe i lepiej dać ludziom w spokoju pokombinować? Wszystko jasne.

A skoro mowa o czytaniu ze zrozumieniem, to ja też nie napisałem, że TY śmiejesz się z każdego, kto chce szukać...

Cytuj:
Do tego trzeba uprawnień? Anyway, pisząc aby dali sobie z tym spokój staram się oszczędzić im rozczarowania i straconego czasu.
Wiesz, masz rację, ale po pierwsze pisząc to i tak nikogo nie przekonasz, a po drugie jeśli ktoś chce stracić czas, to jest jego sprawa i o to mi od początku chodziło.

Po prostu moim zdaniem przydałoby się wszystkim odrobinę wyluzować, przecież nie licząc postów w których ktoś po raz 100 pisze o tym samym, to w tym temacie czasem padają niegłupie pomysły. A że przekombinowane? Cóż z tego. Mogą nigdy nie znaleźć tego głupiego scyzoryka, ale mają zabawę kombinując, przecież to ciekawsze niż wbijanie kolejnego levela...

Czytam sobie temat i co chwila posty typu "nie da się, dajcie se siana". No sami powiedzcie, czy to ma sens?

@down
Wiem o tym, ale nawet jako ironii nie trawię takich zwrotów. Ja już więcej na ten temat nie napiszę, każdy ma swoją rację, więc ta dyskusja i tak do niczego nie zaprowadzi.

Ostatnio edytowany przez FSlash - 26-08-2008 o 13:23.
FSlash jest offline   Odpowiedz z Cytatem