Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2008, 11:59   #118
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anerian Pokaż post
Hmm, a F117 i B2, które baaardzo długo były utrzymywane w tajemnicy to niby piękna prezentacja zbrojenia, a jakbyś wiedział co w bazie 51 oblatywali i byłbyś prezydentem USA to też byś to gdzieś ukrył, bo większość samolotów które tam latały to zapewne kompletne niewypały (np. samolot w kształcie graniastosłupa z małymi wypustkami zamiast skrzydeł, JAK TO MOGŁO LATAĆ??). Pozatym to że jedna wojna się skonczyła nie znaczy że w najbliższej przyszłości nie wybuchnie 999 wojen w tym 99 światowych . Pozatym skąd ty dziecko masz informacje o tym że tam mogą robić polowania na ciebie. Z tego co wiem cała strefa jest obsadzona wojskiem, agentami i innym syfem, a oni do bazy dojść ci nie dadzą, ale żeby cię odrazu zabijali, bez jaj. Kiedyś nawet z jednego punktu obserwacyjnego w pobliżu tej strefy można bylo zobaczyć bazę, ale teraz już chyba wejście tam jest wzbronione.
Po 1 nie mow do mnie dziecko
Po 2 wazna osoba z pentagonu wypiowadala sie na temat tej strefy i , ze NIKT nie ma prawa tam wchodzic .(Nie wiem czy wiesz jest takei prawo w usa ze ty mnie zaprosisz na kawe rozpierdo*** mnie shootgunem i jak ci nikt nie udowodni ze mnie zaprosilem do domu to zabiles mnie legalnie )
Po 3 troche osob tam zginelo przez to , ze nie mieli odpowiednichdokumentow
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem