Musze to skomentować.
@Valaye
Jaki w tym jest podziw można wiedzieć? To tylko tępe moby, które mają określone combo. Niech Dysan spróbuje postać tak na PvP z 10 pkerami, gdzie 8 z 10 to Druidzi lub Sorkowie i wszyscy mają 100+, to wtedy można go podziwiać, ale za takie coś jak dhq, najtem... to nie ma czego podziwiać, Alex the Dark Knight zrobił to DHQ solo na Tibii 7.6 na 160 Lvlu, bez bota, to jest już coś, a teraz wystarczy, że umiesz trzymać hotkey i jest dobrze.
@Bubel
Nie masz racji z tym Combo. Zauważ, że Dysan ma o jakieś 1200hp mniej, czyli to nie miało większego znaczenia, bo Dark mógł brać więcej monsterów.
@Do wszystkich
Powiem Wam już tak jak od dawna chciałem to zrobić.
To co tu 3/4 osób pisze jest żałosne i śmieszne, co chwile ktoś kozaczy, jaki to on nie jest, ale wszyscy są tacy cudowni na Calmerce, skoro jesteście tacy dobzi to chodzcie na PvP tam możecie pokazać swoje umiejętności gry, a nie gracie na Non-PvP i udajecie wielkich kozaków bo macie 100 lvl, teraz 100 lvl to tak jak kiedys 50, więc na nikim nie robi to już wrażenia.
Drugą sprawą jest gadanie "masz hunta" albo "jeszcze się policzymy" i co myślicie, że kogoś trapniecie on padnie i jesteście pro evul?
@Nane
Sorki za ten długi msg, ale sie zdenerwowałem ;p
Żeby nie było!
Coś z bardzo starej Tibii
I coś z dawnych lat
Ps. Dawajcie tu SS'y, a nie popisujcie się jacy jesteście pro w słowach
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!
NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!
You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.