Temat: True Land
Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2008, 17:53   #220
Alusair
Guest

Domyślny

Nie rób! Wszystko tu jest brzydkie. To jest takie trudne do zrozumienia, że jak się grafik nie umie robic, to sie nie robi takiego fake'a? Ty masz całkowite ZERO talentu do robienia takich grafik, wiec skoncz z tym, prosze cie. Z reszta inne twoje grafiki tez sa smieszne.
A fabula jest glupawa i pomieszana, z tej fajnej, na jaka sie zanosila na poczatku, zmienila sie w jedno wielkie nic.
A to chodzenie twoich zolnierzy jest poprostu brzydkie. Tak trudno poswiecic to 5 minut na zrobienie chodzenia z citiziena? ;o

Ahh, tak, oczywiscie, badz skromny. Moze jakos uda ci sie zatuszowac to wszystko co pisales, i pokazac wszystkim, ze zuy Araszel jest tym, ktory niszczy, a jego cudowne przeciwienstwo, czlowiek postawiony wyzej w chierarchi, przegrany mistrz wegla Carbon broni przed zuem biednych uzytkownikow forum.

@Kogut
Blagam cie, jaka konkurencja? ;o Toz to moze byc konkurencja moze byc dla fake'ów pokroju Arachnofobii, Zakonu. Czyli srednich.

@2down
To twoje glupawe nastawienie na komentarze, robi sie powoli nudne -,-
Moze ludzie nie chca komentowac slabego? xd

Zdziwilbys sie, czy taki slabszy jestem. ^^

Nie musisz miec powodu, zeby powazac. Ty automatycznie przestajesz powazac te osoby, ktore wytykaja ci bledy, lub mowia ci jaka jest PRAWDA, z ktora ty masz niewiele wspolnego. Twoja glowna wada jest nieumiejentosc przyjmowania krytyki.
A co do powazania, to bardzo mi przykro. Mi chyba nie bylo dane urodzic sie jako ktos, kto jest wyzej postawiony w chierarchi ;<

Ostatnio edytowany przez Alusair - 26-08-2008 o 18:16.
  Odpowiedz z Cytatem