Huahua, widzisz, Carbonku, coraz mniej osób chce oglądac to twoje "coś"... :<
Wiecie co mnie wkur***? Że sie dopierdoli**** do Arashela, ze sie wywyzsza, ze uwaza sie za pr0, a to wszystko gówno prawda. Wszystkie Carbony, Gargoiny, Koguty i inne scierwa sa w glebokim bledzie. Bo Arashela ma prawo do tego, zeby sie wywyzszac, choc na mojego tego nie robi. Poprostu pisze prawda, czyli to, ze wieksza czesc tego dzialu to zapatrzone w siebie fiuty pokroju Carbona =* A osoba ktora sie tutaj najbardziej wywyzsza, jest nasz kochany Carbonek, inaczej mistrz wegla, inaczej przegrany, inaczej Gosia, inaczej czlowiek postawiony wyzej w hierarchii (btw. patrzcie ile sie tego uzbieralo ;o )
@Arashel
No nie smiej sie, toz to przeciez jest Carbon_Lord! :<
@Mastah nasz
A wiesz co? Jak sie juz ciebie pozbedziemy, to tutaj nudno bedzie bez ciebie ;< Ostatnio nic mi nie zapewnia takiej rozrywki, jak rozmowa z toba ^^
@cytat Arashela
Ale ja nigdzie nie napisalem, ze to prawda. Ale poczytajcie jego posty i zadajcie sobie pytanie, czy tak czasem nie jest.
@down
Chce uslyszec jedno: "Odchodzę z tego forum i nie będę was nigdy więcej męczył tym ścierwem, które nazywam fake'iem. A tak na marginesie, jestem pojeba*ym dzieciakiem."
A teraz to juz naprawde przegrales. I dzieki, ze mi humor poprawiasz, bo to naprawde jest zabawne ^.^
Albo, z drugiej strony, jest mi to obojetne. Bo po tym co ci urzadzilem ja, po tym co urzadziles sobie ty, po tym jak traktuje ci Arashel, i tak wszyscy beda cie traktowali tak, jak powinni.
@down
Mam inna propozycje. Zrob tutaj jeszcze 1-2 party, zrob to swoje smieszne forum i nie mecz nas nigdy wiecej. Ale nie mecz nas tez kilkoma, bo to trudno bedzie wytrzymac.
Ahh, oczywiscie, przeprosiny przyjete. Jasne. A moze cie nawet uznam za kogos lepszego, niz wladca wegla, jak dasz tu tylko jednego parta i sie wyniesiesz.
Ostatnio edytowany przez Alusair - 26-08-2008 o 19:53.
|