bla... bla... bla... te same opinie, te same texty...
1. gram w tibie od stycznia zeszlego roku, a moj dorobek to:
- zulus shaka mage 16 lvl sorc
- zulus czaka 21 knight
- absolutman blake 36 knight
- azazel blake 19 druid
- samotny strzelec 16 pall
a oto dlaczego kazda z profesji jest poprostu beznadziejna:
knight - palant, ktory sam na nic wiekszego (a zwlaszcza po updacie) nie zapoluje. caly zywot lazilem na dwarfy i bh, a gdy mialem juz ten upragniony 36 lvl okazazlo sie, ze 1 dead jest strata za duzej ilosci sprzetu, co na dluzsza mete sprowadza knighta do potworow z nizszego szczebla, a to jest poprostu do kitu...
palladyn- za duzy lag jak w domu, ale i tak najlepsza profesja, dla ludzi z szybkim laczem. w sumi sam nie walczy, ale maly lag= dead, a to mnie poprostu wpienialo na maxa... :/
mag\druid - niby najciekawsze postacie, ale jak juz narobilem ze 2 bp hmm i szedlem z niewidzialnoscia, to oczywiscie jakis pk na hight lvl musial mnie dorwac. Natomiast na securze , a zwlaszcza po updacie nie mozna nic lepszego bloknac. kazda wyprawa na dwarf guardy konczyla sie YOU ARE DEAD.
A zwlaszcza zlurowana banda, to juz totalna porazka...
ps: na securze wszystkie fieldy trwaja tylko 10 sek...
Ja wszystkie postacie poodawalem, i w tibie nie gram. Tibie jest juz martwa, zwlaszcza dla ludzi z wolnym laczem, teraz gra sie w MU. juz wszystki 4 kafejki, w ktorych byly ekipy tibijskie przezucily sie na MU. to swietna gierka, cos w rodzaju diablo.
dla wszystki znudzonych tibia:
www.muonline.com