Zobacz pojedynczy post
stary 26-08-2008, 23:19   #3758
Kalorek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalor Tald
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
Poziom: 111
Poziom mag.: 64
Kalorek ma numer GG 4060777
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez holuu Pokaż post
No widzisz Neo nie musze mainem chodzic a i tak łapie fragi jakich ty nigdy nie bedziesz miał. Z reszta palkiem więcej zdziałam niz najtem Ty sie meczysz mainem i co z tego masz? 4x czy tam 5x dead na 91. Juz ci mówilem lamusie ze sobie robilem spokojnie hajsik moradinem jako neutral a magiem walczylem. Dlaczego swoim new charem nie dojdziesz do ftp? Wiadomo ze zarabiasz nim kase wiec nie dochodzisz, proste.'

@Frycek
chuj wie skoro wiekszosc twoich rli oddala to ty pewnie tez.

Oj Holu Holu pierdolisz głupoty, że aż żal dupę ściska.

Tak jak mówi Frycek, Poreda - siedziałeś cichutko, HP zaczęło wygrywać to treaz wielki kozak jesteś, ale pamiętam bardzo dobrze, jak co 5 min dostawałem od Ciebie wiadomości "Załatw mi wejście do FTP" i nie zaprzeczysz, że tak nie było. Teraz pewnie napiszesz, że chciałeś wejść do FTP, żeby spy'ować. Jeśli sądzisz, że Poreda jest free fragiem, to ja Ci powiem, ŻE TY JESTEŚ WŁASNIE JEDNYM Z TYCH WSZYSTKICH JEBNIĘTYCH POLAKÓW, KTÓRZY BĘDĄ ZAWSZE TAK CWANIAKOWAĆ, ŻEBY IM BYŁO DOBRZE. [czyt. np. Solar]

A co do Lavia = Frycek to sądzę, że jeśli nie wiesz, to nie powinieneś się wypowiadać. A wiem, że nie wiesz, bo tylko my wiemy, więc skul pizdę za przeproszeniem i wyjdź.

POZDRO 600! IDĘ NA KIEPSKICH! XD

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez holuu Pokaż post
Ja chociaz swoje fragi moge pokopiowac bo nie daje moich charów komus zeby walczyli :* a ty kim jesteś? Najpierw w DH byłeś a za chwile Lavią ftp. Traitor plx.

@Frycek
chuj wie skoro wiekszosc twoich rli oddala to ty pewnie tez.
STARY JESTEŚ DLA MNIE ŚMIESZNIEJSZY OD KIEPSKICH!

Przykro mi, ale oprócz Kalora, żaden z naszych charów nie był w posiadaniu nikogo innego, oprócz nas, PRAWOWITYCH ich właścicieli, więc jak masz takie coś wypisywać, to weź kurwa jebnij się w łeb, zanim napiszesz i zastanów się 8 razy, jebnij się po raz kolejny w łeb i może napisz.

Ostatnio edytowany przez Kalorek - 26-08-2008 o 23:26.
Kalorek jest offline   Odpowiedz z Cytatem