Temat: Serwer Only Danera
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2008, 10:35   #10751
Sm0Kq
Użytkownik Forum

Sm0Kq's Avatar

Data dołączenia: 25 07 2007

Imię: Artu Erlan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Insomniacs
Świat: Danera
Poziom: 122
Poziom mag.: 70
Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szczepan_m5 Pokaż post
To teraz odemnie pare slow na koniec..
Podziekowania dla tych ktorzy byli ze mna od poczatku do konca
Tak jak mowilem Nigdy brazolom nie zaplace !
Chlopcy Sory ze was opuscilem...Mam nadzieje ze pokazecie w tym warze na co was stac i zmobilizujecie sie !!
Wierze w was.!!
robin...
robicie wary, ludzie chca wam helpac a sami leavujecie danere, ty sie rokuesz, a ci co chcieli wam pomagac zostaja sami z huntami, i to jest fer wg ciebie ??
Nie pisalbym posta nawet jesli bym nie zobaczyl co ODJEBALES...
Mogles sie nie rokowac tylko zostawic komus chara, kto by wiedzial co z nim zrobic na warze, bo wielu z was widze ze nie wie.

Widzialem openke na desercie kolo ank. S~ latali kolowas jak sobie chcieli a wy uciekaliscie caly czas przed nimi..
Przykladowa 98% akcja do zabicia: (mw ktore widac nie wy postawiliscie)

Sa ludzie ktorzy dobrze graja ale padaja przez tych co stoja, patrza sie, boja sie wlaczyc pz i czekaja kiedy uciec..

nawet 1/3 z was nie wlaczyla pz, ani nie wie co to mw.

Jak zobaczylsicie ze Andrzej zasną , zaczeliscie uciekac. Bylo by to dobre zagranie, poniewaz oni wbiegli w was wtedy mogly poleciec mw tak zeby nie uciekli i combo w nich, ale wy uciekaliscie dalej i oni robili tak z wami

Innych battle nie widzialem to nie wiem jak tam wam szlo.

Rozumiem ze ktos moze nie umiec zachowac sie bo nie widzidzial jakt to sie powinno robic, respekt do momentu gdy wyszliscie z ank i ich zobaczylicie bo mieliscie checi, ale nie dlatego pisze ten post. Sklonil mnie do tego robin.. bo jak mozna zrokowac + 60 rp
Cytuj:
Aug 27 2008, 02:34:21 CEST Killed at Level 62 by Robin of Sherwood
and by fire
Mozna bylo tym charem jeszcze duzo zrobic..

Ja robie przerwe, nie wiem czy bede jeszcze gral Artu~ pewnie kiedys tak narazie gram torche z naszymi ziomkami na ots'ach, zobaczymy jak bede mial z czasem i jak to bedzie.

Pozdro
~Sm0Kq

---------------------
ps.
Tak wyglada profesjonalna openka:
http://pl.youtube.com/watch?v=ojrW8B4dEDQ&feature=user
Sm0Kq jest offline   Odpowiedz z Cytatem