Wymiary boiska nie miały znaczenia. Z Dundee też grali na "mniejszym" i sobie poradzili. Według mnie zabrakło motywacji, chociaż sam nie wiem czemu. Czytając przedmeczowe wypowiedzi sądziłem, że Barca zrobi podobny wynik co na Camp Nou. Brawa należą się Wiśle, bo naprawdę dobrze zagrali. O Barce nie ma się co martwić, to nie możliwe żeby w 2 tygodnie stracili formę. Mam nadzieję, że ta lekcja wyjdzie im na dobre.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Ja nie mogę, Henry, co ty zrobiłeś ? Na niego patrzeć już nie można. Niech go ktoś dobije, bo on strasznie się męczy w tej Barcelonie...
|
Tu się akurat z tobą zgadzam. System 4-3-3 i 3-4-3 którymi gra Barca nie jest dobry dla Henry'ego. Moim zdaniem albo Henry albo Eto'o.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Calen Futh
A tam. Mówicie, że Barcie nie zależało. Jakby im nie zależało to by pod koniec meczu nie siedzieli całą drużyną na naszej połowie i atakując ile się da. Pokopaliby byle do gwizdka bez wysiłku i by było.
|
A co mieli zrobić skoro Wisła ostatnie minuty się broniła? Jestem pewien, że gdyby Barcelona musiała wygrać to spotkanie, to by je wygrała.