Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2008, 12:06   #633
Magcharadzdza
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Susz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 221
Skille: 23/30
Poziom mag.: 86
Send a message via Skype™ to Magcharadzdza
Domyślny

Siema Siema ludziki
Wiadomosci prawdziwe... no prawie Polskiego nie zapomnialem Chara sprzedalem za 1500 euro Gralo sie fajnie, znudzilo mi sie juz gdzies w listopadzie 2007. Pozniej cudowalem co by tu jeszcze na tej Tibii porobic, ale jakos nic mi sie nie chcialo. Postanowilem sprzedac chara bo na co mi on Ps sprzedalem nie szwedom, ale wiem kto na nim teraz gra. Zreszta wiem wlasciwie wszystko co sie dzieje z Krisem bo jestem w kontakcie kupcem Pozdro dla was i grajcie sobie.
Ci co mnie poznali przez Tibie wiedza jaki jestem. Sporo osob ma ze mna kontakt na RL wlasnie przez ta gre. Ciekawie bylo poznawac ludkow z gry Mimo, ze juz nie mam Krisa chyba ze 3-4 miesiace to ostatnio do Susza zawital Dominikk i oczywiscie musial mnie poznac nygus haha. <ps. zabawny koles P>.
Konczac moj maly wywod chcialem oficjalnie juz podziekowac za gre nastepujacym osoba: Defender of Hell, Hideharu, KoF, Przem, Yugee, Kruszyn, Fagaro, Drrago, Demons eye, Sir Morgoroth, Moriax, Szabadiim <wlasciwie to Filipowi>, Pesoped, Poziomek, Psychopacie, Wladcy Wilkow, Jerhynowi, Konan barbarzynca, Kefasos, Chemic <ja cie jeszcze znajde w trojmiescie poczekaj oczywiscie jak zawsze w parlamencie > to tyle jesli chodzi o Polakow moze o kims zapomnialem...
Jesli chodzi o ludzi zza granicy sa to: Alaric the Goth, Raideon, Kor'maril, Armen Talie, Clive the Knight, Knight Scorpyon, Devirus, Xefokose, Sir Hard.
Od czasu do czasu odwiedzam forum sprawdzic jak sobie radzicie takze pewnie odpowiem na pare pytan jesli takie beda
pozdro
Magcharadzdza jest offline   Odpowiedz z Cytatem