Temat: True Land
Zobacz pojedynczy post
stary 27-08-2008, 12:08   #234
SmOoTHas
Użytkownik Forum

SmOoTHas's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie

Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 21
Skille: 22szild
Poziom mag.: 14
SmOoTHas ma numer GG 6687359 Send a message via Skype™ to SmOoTHas
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Alusair Pokaż post
Nie rób! Wszystko tu jest brzydkie. To jest takie trudne do zrozumienia, że jak się grafik nie umie robic, to sie nie robi takiego fake'a? Ty masz całkowite ZERO talentu do robienia takich grafik, wiec skoncz z tym, prosze cie. Z reszta inne twoje grafiki tez sa smieszne.
A fabula jest glupawa i pomieszana, z tej fajnej, na jaka sie zanosila na poczatku, zmienila sie w jedno wielkie nic.
A to chodzenie twoich zolnierzy jest poprostu brzydkie. Tak trudno poswiecic to 5 minut na zrobienie chodzenia z citiziena? ;o

Ahh, tak, oczywiscie, badz skromny. Moze jakos uda ci sie zatuszowac to wszystko co pisales, i pokazac wszystkim, ze zuy Araszel jest tym, ktory niszczy, a jego cudowne przeciwienstwo, czlowiek postawiony wyzej w chierarchi, przegrany mistrz wegla Carbon broni przed zuem biednych uzytkownikow forum.

@Kogut
Blagam cie, jaka konkurencja? ;o Toz to moze byc konkurencja moze byc dla fake'ów pokroju Arachnofobii, Zakonu. Czyli srednich.

@2down
To twoje glupawe nastawienie na komentarze, robi sie powoli nudne -,-
Moze ludzie nie chca komentowac slabego? xd

Zdziwilbys sie, czy taki slabszy jestem. ^^

Nie musisz miec powodu, zeby powazac. Ty automatycznie przestajesz powazac te osoby, ktore wytykaja ci bledy, lub mowia ci jaka jest PRAWDA, z ktora ty masz niewiele wspolnego. Twoja glowna wada jest nieumiejentosc przyjmowania krytyki.
A co do powazania, to bardzo mi przykro. Mi chyba nie bylo dane urodzic sie jako ktos, kto jest wyzej postawiony w chierarchi ;<
Śmieszny to jest twój wygląd, dziecko Supermana, stawiam dychę że niezrobiłbyś lepszego fake'a niż Carbon, dam ci radę na przyszłość: oszczędź innym bólu i wynoś się z tego forum, kolejny spamujący neokid zasilił szeregi n00bów które są coraz liczniejsze, jeśli zależy ci na tym żeby to forum było w miare normalnie to bądź mądrzejszy i daj se spokój z krytykowaniem fake'ów, widać że to nie pasuje do ciebie,
jeśli chesz udowodnić że jesteś ponadprzeciętnym fake'owcem to nie krytykuj innych tylko sam zrób swoje własne fake story, z chęcia bym zobaczył twoje wypociny.
Po charakterze można rozpoznać że fake'owiec byłby z ciebie jak z koziej dupy trąbka.
@Carbon
za biężącego parta dostaniesz 7.5/10, nie pytaj dlaczego, sam wiesz że mało w nim akcji, a mi się to specjalnie nie podoba.

Ostatnio edytowany przez SmOoTHas - 27-08-2008 o 12:16. Powód: Bo tak
SmOoTHas jest offline   Odpowiedz z Cytatem