Expowisko przy Ornament Shield Quest:
Informacje Ogólne : Jest to dobre miejsce do zdobywania doświadczenia dla Paladynów. Respią się tam Smoki. Znajduje się ono na POH'u czyli
Polu Chwały.
Potwory : Dragon, Dragon Lord, Demodras (zależy od szczęścia czy też nieszcześcia)
Od którego poziomu expić? :
Postacie Dystansowe tj. Paladyni, Druidzi oraz Magowie (chodzi o runy) z blokerem mogą zacząć tam expić od 30 levela jednak doświadczenia tam zdobywane nie jest w stanie zadowolić nawet dwu osobowego teamu. Więc dlaczego warto? Jest kilka powodów. Jednym znich jest możliwość dobrego lotu, kolejnym i chyba najważniejszym jest to że losowo respi się tam Demodras z którego wypada Dragon Claw (Jest to bardzo cenna łapa

potrzebna do addonu). Knighci poniżej 80 levela nie powinni się tam pojawiać gdyż będą mieli duże straty. Przykładowo podam, że ja z moim kumplem expimy tam już dość troche i jesteśmy zadowoleni. On ma 53 Paladina, a ja 63 (ja blokuje na full ataku i bije, a on uderza gady z dystansu).
Dodatkowe informacje : Na expowisku znajduje się quest z której wypadają stosunkowo słabe itemki dodam, że respi się tam War Hammer.
Mapa Dojścia + Expowisko :
Po drodze jeżeli masz niski poziom trzeba uważać na lurnięte Giant Spidery, większe ilości Cyklopów, różnej maści Minotaurów.